A fost inventat aparatul de sărutat! Cât costă și ce simți atunci când îl folosești

Ultima actualizare:

Relațiile la distanță sunt salvate! O universitate din regiunea Jiangsu, aflată în estul Chinei a inventat un dispozitiv inedit, care poate transmite săruturile la distanță conectându-se la telefon printr-o aplicație, informează publicația chineză Global Times

Dispozitiv de sărutat. Imagine TikTok
Așa arată dispozitivul de sărutat. Foto: captură video Tik Tok

Dispozitivul numit „Mua” a fost patentat de Institutul Vocaţional de Tehnologie Mecatronică din Changzhou, principalul inventator fiind Jiang Zhongli, care a depus solicitarea pentru brevet încă din anul 2019.

Acesta reia o idee mai veche dezvoltată în 2011 de Universitatea de Electro-Comunicatii din Tokyo și materializată prin mașina de săruturi ,,Kiss Transmission Device”, după cum relata CNN la momentul respectiv.

Aceasta simula un sărut franțuzesc prin manevrarea unui tub de plastic cu limba, mișcările transmițându-se virtual dispozitivului pereche.

Cum funcționează dispozitivul ,,Mua”

Invenția chinezeasca, însă, este dotată cu buze de silicon care imită realist un sărut, redând mișcarea, temperatura buzelor sau chiar sunetul făcut de utilizator. După conectarea la aplicație, cuplurile se pot apela video şi își pot trimite reciproc săruturi virtuale.

Săruturile pot fi încărcate pe aplicație și pot fi descărcate de alți utilizatori. Aceasta poate cupla anonim utilizatorii prin funcția ,,kissing square”, iar dacă aceștia se plac și consideră că se potrivesc, pot face schimb de ,,pupici” virtuali.

Costă 41 de dolari și se poate achiziționa de pe platforma Taobao

Dispozitivul poate fi achiziționat online pe site-ul chinezesc Taobao, este disponibil într-o varietate de culori și costă 288 de yuani (41 dolari), potrivit CNN.

Aparatul se bucură de succes fiind foarte popular pe rețelele de socializare, părerile sunt, însă, împărțite. Dacă unii internauți îl consideră un ajutor pentru păstrarea relațiilor la distanță, creând impresia unei apropieri fizice, alții îl găsesc dezgustător, ,,vulgar” sau nereușit.

„Este foarte neplăcut, nu se simte ca un sărut real”, comenta un cumpărător pe site-ul de cumpărături online Taobao, informează The Guardian.

Un alt utilizator cataloga produsul ca distractiv ,,chiar dacă nu ești într-o relație”.

Pe platforma de socializare Weibo abundau îngrijorările privind faptul că aparatul ar putea fi folosit pentru mesaje cu conținut erotic, ceea este interzis în China. Replica inventatorului chinez fiind aceea că, deși firma producătoare respectă legislația, aceasta nu poate controla modul în care oamenii aleg să folosească dispozitivul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net