Ce își dorește Giulia Anghelescu să facă urgent cu soțul ei, Vlad Huidu: „Este absolut necesar”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Giulia Anghelescu (38 ani) și soțul ei, Vlad Huidu, au o relație frumoasă și solidă după 10 ani de căsnicie. În ultima vreme Giulia a fost extrem de ocupată în ultima perioadă și simte nevoia unei ieșiri doar cu soțul ei undeva, pentru a-și reîncărca bateriile.

„Sunt foarte bine, puțin obosită de toată această perioadă extrem de aglomerată din viața mea. Pregătim lansarea noului single, probabil că undeva prin luna mai, avem mult de muncă.

Doamne, dar de când aștept să plec undeva cu soțul! Nu știu când o să se întâmple, ar fi trebuit să plecăm și la schi dar nu am plecat din cauză că am avut treabă. Am zis că plecăm  și acum în februarie, nu am plecat. De Paște nu avem nicio șansă că încă am eu foarte mult de lucru dar vedem. Aș vrea să mergem oriunde, dar să fie liniște și să dorm”, ne-a mărturisit Giulia.

Cât despre cum gestionează relația de cuplu de când ea și soțul ei au devenit părinți, artista ne-a declarat că își găsește mereu timp pentru ea și tatăl copiilor săi, Vlad Huidu. 

„O, da! Este absolut necesar să ne păstrăm și timpul nostru ca și cuplu. Pentru o relație de familie sănătoasă  cel mai important este să meargă relația de cuplu!”, a mai adăugat Giulia Anghelescu.

Fiica ei atentează la toată garderoba sa

Giulia Anghelescu este mândra mămică a unei fetițe de aproape 11 ani, Antonia, și a unui băiat de 8 ani, Mika. Fiica artistei  este atrasă de garderoba mamei sale din ce în ce mai des, așa că de câte ori simte nevoia intră în dressingul ei și își face de cap. 

„Da, Antonia e fashionistă, împrumută tot din garderoba mea, mai are puțin și îi vin toate așa că îmi cam împrumută și hainele și make-up-ul. Antonia face 11 ani, fratele ei, Mika (8 ani) e un artist înnăscut. Amândoi au treabă cu muzica. Acum, dacă și vor să facă ceva în acest sens, eu mă bucur să îi susțin.

Nu țin neapărat să facă ceva în acest domeniu al muzicii, dar dacă  asta își vor dori, cu siguranță, o să îi susținem. Deocamdată, Mika este mai mult pasionat de gamimg în acest moment. Noi încercăm să păstrăm un echilibru, nu prea îi certăm, încercăm să le explicăm exact de ce nu ar fi ok să facă anumite lucruri”, ne-a mărturisit Giulia Anghelescu atunci când a venit vorba despre copii.

Cântăreața se bucură încă de succesul piesei “Fumez amintiri”, care a luat-o și pe ea prin surprindere pentru că fost foarte bine primită de către public.

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net