A găsit dragostea la 100 de ani! Veteranul de război se pregătește de nuntă

Harold Terens (100 de ani) și logodnica lui Jeanne Swerlin (96 de ani) sunt ca doi porumbei îndrăgostiți! În pofida vârstei, ei plănuiesc să facă nunta în Franța – o țară pe care veteranul din cel de-Al Doilea Război Mondial a vizitat-o ​​pentru prima dată în calitate de caporal al Forțelor Aeriene ale Armatei SUA pe când avea doar 20 de ani, la scurt timp după Ziua Z – debarcarea Aliaților în Normandia.

Harold Terens și Jeanne Swerlin vor ajunge la altar în iunie (Foto: Profimedia)
Harold Terens și Jeanne Swerlin vor ajunge la altar în iunie (Foto: Profimedia)

Terens este un bătrân energic și gata de o nouă poveste de iubire! Pe 6 iunie, el va fi omagiat de către francezi, ca parte a aniversării a 80 de ani de la eliberarea țării lor de sub ocupația nazistă. Două zile mai târziu, el plănuiește să ajungă la altar cu aleasa inimii lui, în Carentan-les-Marais - un oraș din apropierea plajelor unde au debarcat trupele americane în 1944.

 „Este o poveste de dragoste cum nu s-a mai auzit până acum. Îmi place această fată – este specială”, a spus Terens, care se iubește cu Swerlin din 2021, potrivit AP. Cei doi s-au cunoscut printr-un prieten comun. Cuplul simpatic își petrece zilele dansând împreună, gătind și plimbându-se. „Harold este un tip uimitor și chipeș. El mă iubește atât de mult și știe să o demonstreze. Dumnezeule, sărută și extraordinar de bine”, a spus Jeanne. Amândoi sunt văduvi și au crescut New York: ea în Brooklyn, el în Bronx.

Harold Terens are 10 strănepoți

Terens își amintește în detaliu viața pe care a dus-o pe vremea războiului. El s-a înrolat în 1942, fiind trimis în Marea Britanie, ca tehnician de reparații radio. Cei patru piloți cu care și-a început cariera militară au murit toți în război: „I-am iubit pe toți acei tineri. Vârsta medie era de 26 de ani”. În Ziua Z — 6 iunie 1944 — Terens a ajutat la repararea avioanelor care se întorceau din Franța, astfel încât acestea să poată relua bătălia. El a afirmat că jumătate din piloții companiei sale au murit în acea zi.

S-a căsătorit cu Thelma în 1948, iar împreună au avut două fete și un băiat. S-au mutat din New York în Florida în 2006, după ce femeia s-a pensionat ca profesoară de franceză. Soția lui a murit în 2018, după 70 de ani de căsnicie. Bărbatul are opt nepoți și 10 strănepoți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net