A primit un bilet de loto de la tatăl său. Ce a urmat întrece orice imaginație

Un bărbat din Washington, Statele Unite ale Americii, a achiziționat un tichet loto pentru băiatul său la terminarea liceului. Adolescentul, pe numele său Lance Wall, a rămas uimit când a răzuit tichetul și a văzut că era câștigătorul sumei de 50.000 de dolari. 

Tatăl i-a făcut adolescentului cadou de terminare a liceului un tichet la Loto Foto: Shutterstock
Tatăl i-a făcut adolescentului cadou de terminare a liceului un tichet la Loto Foto: Shutterstock

Cum a câștigat Lance Wall 50.000 de dolari

Lance Wall, un tânăr de numai 18 ani, proaspăt absolvent, a jucat pentru prima oară la jocurile de noroc și a avut parte de surpriza vieții lui. Tichetul pe care îl deținea era unul norocos, acesta câștigând 50.000 de dolari. Menționăm că biletul la loto a fost cumpărat de tatăl său, fiind considerat drept cadou de absolvire a liceului.

Cel mai probabil, banii vor fi investiți în studiile pe care vrea să le urmeze cât mai curând. Potrivit wsmv. com, adolescentul de 18 ani visează să aibă o carieră în domeniul artistic.

Românul care a câștigat de 14 ori la Loto

Cazul lui Ștefan Mandel este reamintit aproape în fiecare an de presa internațională de când a reușit să învingă sistemul și să câștige milioane de dolari la Loto printr-o schemă pe care a inventat-o.

Metoda pe care a folosit-o pentru a pune mâna pe câștiguri a dat roade de 14 ori, fapt pentru care a fost investigat de FBI și de CIA, dar a scăpat basma curată. Astfel, metoda lui a fost atât de eficientă încât autoritățile internaționale au făcut-o ilegală.

În ce țări a câștigat la Loto

Primele două câștiguri la Loto le-a bifat în România, când încerca să strângă bani pentru a-și ajuta familia să fugă chinurile regimului comunist. A ajuns în Israel, dar după o scurtă perioadă petrecută acolo, Ștefan Mandel a ajuns în Australia și în SUA, pentru ca mai apoi să se stabilească în Vanuatu, un mic stat insular din Oceanul Pacific.

În Australia și în SUA, românul a câștigat de 12 ori la Loto. Deși schema sa era legală la vremea respectivă, noile legi din SUA și Australia au făcut ca schema lui Mandel să fie imposibilă în prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net