A salvat doi copii de la moarte şi a rămas fără bot

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O adevărată eroină! Căţeaua Kabang a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a salvat două fete de la moarte. Ea s-a aruncat în faţa unei motociclete care venea în viteză spre ele şi a rămas fără bot.

A suferit cumplit timp de doi ani după ce s-a sacrificat să le salveze pe fiica şi nepoata stăpânului, dar acum e bine. În urmă cu 8 luni, veterinarul Anton Lim a dus-o pe căţeluşa Kabang în SUA pentru a fi supusă unei operaţii estetice de reconstrucţie a botului. Cercetătorii de la Universitatea din California i-au vindecat rănile care încă sângerau şi se cancerizaseră şi i-au restabilit funcţiile vitale mai întâi.

Nenorocirea bietei Kabang provine de la un accident oribil care a avut loc în decembrie 2011. Dina, fiica stăpânului său, în vârstă de 9 de ani, şi verişoara ei, Diansing, de 3 ani, se jucau cu ea pe o stradă din Zamboanga, când o motocicletă s-a năpustit spre ele. Căţeluşa s-a aruncat în faţa vehiculului şi a rămas cu botul înfipt în roata acestuia, răsturnându-l, înainte ca să ajungă la fete.

Ca prin minune, nu a avut nici un os din corp rupt

simeon stalpnicul png

Partea superioară a botului i-a fost smulsă în urma impacului, lăsând la iveală limba şi mandibula. Pentru operarea sărmanei căţeluşe s-au adunat 27.000 de dolari (92.000 lei) în ţara natală şi 45 de ţări. Mulţi copii filipinezi au renunţat la banii pentru hrană ca să-i dea pentru Kabang. Nu se ştie vârsta căţeluşei, deoarece a fost un câine vagabond adoptat de stăpânul său, Ruddy Bunggal.

image
image
image
image
image
image
Cavoul Iuliei Hasdeu jpg
Regele Charles și Prințul William (2) jpg
Apple iPhone FOTO Shutterstock jpg
image png
image png
Injectie
mos craciun ciocolata pexels jpeg
sofer freepik jpg