A supraviețuit miraculos, după ce a fost lovită de două metrouri: „Trenul a plecat cu mâna mea”

Ultima actualizare:

Sarah de Lagarde (45 de ani) se afla în stația de metrou High Barnet din nordul Londrei, atunci când un moment de neatenție i-a schimbat viața pentru totdeauna. După ce a alunecat și a căzut în golul dintre tren și peron. Ea a pierdut atât brațul drept, cât și piciorul drept, în acest incident înfiorător.

Sarah de Legarde, la o emisiune TV
Sarah de Lagarde a rămas optimistă, în pofida încercării prin care a trecut (Foto: Profimedia)

Întâmplarea a avut loc în septembrie 2022, iar de atunci Sarah de Lagarde a trebuit să se împace cu ideea că a rămas doar cu o mână și cu un picior. Cum a fost posibil să nu fie salvată la timp? Numai căderea a fost suficientă pentru a-i rupe nasul și doi dinți din față, dar nimeni nu ar fi putut prezice groaza care avea să urmeze - în special Lagarde, care a rămas conștientă pe tot parcursul incidentului. Se pare că nimeni nu i-a auzit țipetele de durere.

Nimeni nu i-a auzit țipetele

Trenul a plecat apoi și mi-a luat brațul drept cu el”, a spus ea pentru The UK Tonight With Sarah-Jane Mee. A strigat în zadar după ajutor, căci din cauza gălăgiei din stația de metrou, ceilalți pasageri nu știau ce se întâmplă chiar în fața lor. Astfel, următorul metrou a intrat în stație, smulgând piciorul drept al lui Sarah. „Eram conștientă de ce mi s-a întâmplat și încă hotărâtă să ajung acasă. În mintea mea, le vedeam pe cele două fiice care îmi spuneau «Mami, trebuie să vii acasă»”.

În mod șocant, ea a rămas pe șinele de metrou aproximativ 15 minute, înainte ca o persoană să dea alarma și a mai durat încă o oră pentru ca serviciile de urgență să sosească la fața locului. „Au fost o serie de lucruri care mi-au întârziat salvarea”, a declarat ea pentru Sky News, zilele trecute. „Mi s-a spus că oprirea liniei electrice a durat foarte mult pentru că nimeni nu știa cu cine să ia legătura, așa că paramedicii nu au putut intra să mă scoată de acolo. „Au fost atât de multe greșeli și eșecuri evitabile pe care Transport for London (TfL) le-a permis să se întâmple. Trebuie să trăiesc cu faptul că ar fi putut fi doar o alunecare și cineva ar fi putut să mă găsească rapid, iar eu aș fi putut scăpa doar cu un nas rupt.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net