Scenariul din Teleorman, tras la indigo. Vagonul unui tren încărcat cu tehnică militară a deraiat în județul Brașov

Ultima actualizare:

La mai puțin de o săptămână după ce un tren de pasageri a lovit unul de marfă la Teleorman, un alt tren a deraiat, de data aceasta la Brașov. Încărcat cu tehnică militară care trebuia să ajungă la un exercițiu desfășurat la poligonul de la Cincu, trenul de 11 vagoane a deraiat în apropiere de localitatea Beia, vineri, la ora 20.30.

Vagonul unui tren încărcat cu tehnică militară, deraiat în județul Brașov
Vagonul unui tren încărcat cu tehnică militară, deraiat în județul Brașov

Vineri, în apropierea stației CFR Beia din județul Brașov, penultimul vagon al unui tren care transporta vehicule militare a deraiat cu aproximativ 12 centimetri după ce un lanț cu care era legat un transportor s-ar fi desprins și ar fi lovit o șină metalică în dreptul roților.

Potrivit autorităților, nici o persoană nu a fost rănită. Trenul cu 11 vagoane era încărcat cu 3 camioane și 10 transportoare blindate, care aparțin companiei Manevră ALTHEA din cadrul Batalionului 341 Infanterie „Rechinii Albi”, de la Topraisar, Constanța.

Un șofer care oprise la trecerea căii ferate a surprins momentul pe camera de bord a vehiculului său. Videoclipul, publicat pe rețelele sociale, arată că transportoarele destinate armatei nu au căzut de pe platformele pe care erau ancorate în momentul accidentului.

În urma acestui eveniment, între stațiile Cața și Beia s-a circulat pentru o perioadă pe un singur fir.

„În această seară, în jurul orei 21.45, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Brasov a fost sesizată cu privire la faptul că, în apropierea Staţiei CFR Beia din judeţul Braşov, penultimul vagon al unui tren cu tehnică militară auto a deraiat cu aproximativ 12 cm, trenul având 11 vagoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, iar, în urma acestui eveniment, nici o persoană nu a suferit vătămări corporale. În prezent se circulă pe un singur fir de cale ferată, dar în scurt timp vagonul va fi repus pe linie şi traficul feroviar se va relua”, au declarat oficiali ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, potrivit HotNews.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net