A „tractat” trei avioane mergând în mâini!

Un italian a dat peste cap lumea recordurilor, când a reușit să „tracteze” trei avioane ușoare în timp ce mergea doar în mâini. Matteo Pavone și-a demonstrat recent talentul în Castelnuovo Don Bosco, din Italia, ajungând astfel în Cartea Recordurilor.

Matteo Pavone a tractat trei avioane mergând în mâini
Matteo Pavone a ajuns în Cartea Recordurilor (Foto: Guinness World Records)

Matteo Pavone: „Totul e posibil”

Matteo Pavone a reușit să tragă aeronavele pe pistă pe o distanță de 5 metri. Înainte de record, fiecare avion a fost cântărit pentru a nu depăși greutatea maximă de 5,669 de kilograme. A reușit astfel să tracteze trei avioane.

Sunt mândru de acest record. Dar nu sunt pe deplin mulțumit de rezultatul final. Sunt sigur că pot trage patru avioane sau chiar mai multe, așa că voi încerca să fac asta cât de curând.” a declarat Matteo, potrivit Cărții Recordurilor Guinness. Din cauza căldurii, betonul era fierbinte și chiar și cu mănuși, Matteo s-a ales cu răni la mâini. „Totul poate fi realizat cu multă muncă, determinare și sprijinul familiei și al prietenilor. Trebuie să ai încredere în tine. Înconjoară-te de oameni care te iubesc. Totul e posibil.”, a mai spus Matteo, care i-a dedicat recordul fiicei sale.

S-a antrenat din greu pentru acest record

Dragostea lui pentru sport a început când avea doar cinci ani. S-a apucat de karate și fotbal și apoi a trecut la rugby la 11 ani. După o serie lungă de accidentări care i-au complicat viața profesională, Pavone a fost nevoit să renunțe la rugby la vârsta de 24 de ani. „Cea mai gravă a fost o accidentare la spate. Medicii mi-au spus că nu voi mai putea face sport niciodată, dar s-au înșelat.”, a declarat Matteo.

Din 2018, el face sport și are o alimentație sănătoasă, încercând să se mențină în formă. El se duce la sală de trei până la șase ori pe săptămână și lucrează cu un antrenor profesionist pentru a dezvolta un program personalizat care implică antrenament de forță, cardio și yoga pentru a-și îmbunătăți flexibilitatea.

„Se poate spune că urmez această rutină: antrenament, alimentație și odihnă. Și apoi repet asta până în ziua recordului.”, a mai spus el. De asemenea, lucrează îndeaproape cu o echipă de experți pentru a preveni accidentările și pentru a asigura o recuperare fizică și psihică optimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net