A trecut prin cea mai dureroasă operație, ca să fie mai înalt! Cât a costat intervenția chirurgicală

Influencerul Yeferson Cossio (29 de ani), din Columbia, a trecut printr-o operație care este considerată cea mai dureroasă din lume, pentru a fi mai înalt cu 15 centimetri. Bărbatul a ajuns acum la o înălțime de 1,80 m și a spus că este foarte mulțumit de rezultate.

Influencerul Yeferson Cossio
Yeferson Cossio s-a simțit complexat de înălțimea lui (Foto: Instagram)

„Nu sunt un pitic și nici cel mai înalt. Sunt nemulțumit de mine însumi, ca aproape toate ființele umane, de unele părți ale corpului meu și am dat câteva sute de mii de dolari pentru a mă schimba”, a mărturisit anterior Cossio, pe pagina sa oficială de Instagram, acolo unde are 11 milioane de fani.

Operația a costat 175.000 de dolari

Yeferson a estimat că a scos din buzunar aproximativ 175.000 de dolari pentru această intervenție chirurgicală, potrivit New York Post. Operația implică ruperea oaselor unui pacient, introducerea unei tije metalice și utilizarea unui dispozitiv extern pentru a prelungi încet decalajul, de mai multe ori pe zi.

„Pe măsură ce spațiul dintre capetele osului se deschide, corpul continuă să producă țesut nou în gol până când lungimea dorită a osului a fost generată”, au explicat medicii de la Spitalul de Chirurgie Specială din New York. De obicei, specialiștii separă oasele pentru un total de un milimetru pe zi, ceea ce înseamnă că Yeferson Cossio și-a lungit picioarele timp de 152 de zile extrem de dureroase, înainte de a ajunge la înălțimea pe care și-a dorit-o.

Influencerul trebuie să stea o perioadă cu tije metalice înfipte în picioare (Foto: Instagram)
Influencerul trebuie să stea o perioadă cu tije metalice înfipte în picioare (Foto: Instagram)

Următoarele luni vor fi pline de tratamente de kinetoterapie, astfel încât el să se obișnuiască să meargă din nou. Cossio a recunoscut fanilor săi că intervenția chirurgicală a fost în scop „estetic”. „Acum doi ani, am avut o problemă cu picioarele despre care nu prea vreau să vorbesc pentru că este foarte personală… Dar unul dintre lucrurile care a avut cel mai mult impact asupra mea a fost legat de întinderea picioarelor”, a explicat vedeta columbiană.

Chirurgul lui Cossio l-a asigurat pe influencer că va putea reveni la viața lui normală după vindecarea completă a picioarelor. El va putea merge pe jos și va putea relua exercițiile fizice, putând face inclusiv sărituri. Cossio a părut mulțumit de noua sa înălțime - și le-a spus fanilor săi că nu intenționează să treacă sub cuțit a doua oară, pentru a crește și mai înalt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net