Această casă de lux are popriul club de noapte! Suma exorbitantă pentru care se vinde vila

O vilă de lux din Los Angeles își așteaptă de doi ani cumpărătorul. În 2022, a fost scoasă la vânzare cu 139 de milioane de dolari, iar zilele trecute prețul a scăzut cu 20 de milioane de dolari, respectiv la 119 milioane de dolari. Conacul îi aparține fostului doctor Joe Englanoff, care a plătit 5 milioane de dolari pentru terenul din Bel Air în 2014.

Vila La Fin din California
Vila are o piscină infinită la etaj (Foto: Sotheby's International Realty)

Vila a fost botezată „La Fin”

Proprietatea are 2.700 de metri pătrați și a fost botezată „La Fin” sau „Sfârșitul”. Vila oferă priveliști spectaculoase ale orașului Los Angeles. Casa are, printre altele, o cramă în care sunt exclusiv vinuri roșii, o intrare impresionantă cu pereți de sticlă, un lounge dedicat fumatului de trabucuri, care are climatizare controlată, o sală de degustare de vodcă și sculptura unui schelet de dinozaur în mărime naturală pe o punte acoperită în aer liber, care se extinde pe versantul dealului, conform Mansion Global.

Casa are 12 dormitoare și 17 băi

Pe lângă cele 12 dormitoare și 17 băi, conacul are și propriul club de noapte, un perete pentru alpinism și un showroom de mașini, cu un garaj pentru șase vehicule – fiecare aflându-se pe o platformă rotativă. Există chiar și un bar în aer liber cu balansoare și o piscină infinită cu vedere la un ecran LED retractabil de 7 metri înălțime.

Așa arată barul (Foto: Sotheby's International Realty)
Așa arată barul (Foto: Sotheby's International Realty)

Ca să nu mai vorbim despre candelabrele de lux! În această casă excentrică există mai multe în camera de zi formală, un candelabru de cristal de 13 metri care ancorează scara în spirală și un duș de 10 metri pătrați cu propriul candelabru.

„Este o casă unică”, a declarat Marc Noah de la Sotheby’s International Realty, care se ocupă de vânzarea vilei. „Chiar dacă ți-ar fi dat cineva gratuit acel teren, nu ai fi putut recrea casa respectivă.” Fostul pugilist american Floyd Mayweather a vrut să cumpere locuința extravagantă, dar a ales să nu o facă în cele din urmă, după ce a fost sfătuit de consiliul său de avocați, anul trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
colin farrell transformare jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net