Acest bebeluș s-a născut cu părul «electrocutat»! Este adorabil

O mamă din Țara Galilor a documentat coama „nebună” a bebelușului ei, după ce s-a născut cu părul de parcă ar fi fost „electrocutat”. Este atât de neobișnuit, încât străinii o opresc mereu pe stradă.

Arla are un păr unic (Foto: Profimedia)
Arla are un păr unic (Foto: Profimedia)

Citește și: VIDEO Ce duet! Un căţel husky se întrece în cântat cu un bebeluş

Arla are o podoabă capilară unică

Bebelușul de 10 săptămâni al lui Aliyah Lewis (20 de ani), Arla, s-a născut cu o coafură unică – părul ei crește spre exterior, în toate direcțiile. Arlei a început să ii stea părul așa după prima ei baie și nu s-a mai oprit de atunci.

Vezi și: 6 motive pentru care mamele se simt ca niște bețive

Chiar dacă îl pieptăn, rămâne la fel! Dar sincer mie imi place, mi se pare ca o defineste. Chiar dacă îi pun, de exemplu, o pălărie pe cap. Poate să o poarte și 30 de minute, odată ce i-o dau jos, părul arată la fel. Nu cred că este vorba de sindromul părului de nepieptănat, deoarece în acela cazuri tinde să fie păr alb, aproape argintiu, iar cel al Arlei nu este așa.”, a explicat tânăra mămică, potrivit Metro.

Iată și: Mituri și superstiții: Cum să afli sexul viitorului copil

Aliyah a spus că unii oameni se întreabă dacă fetița ei are sindromul părului de nepieptănat sau dacă are vreo alergie, însă motivul pentru care părul bebelușului arată de parcă ar fi „explodat” este încă un mister.

Te-ar putea interesa și: Petrecere satanistă de ziua unui bebeluș! Imagini șocante

„Unii oameni de pe TikTok au spus că poate fi o alergie la laptele de vacă, dar ea nu are alte simptome ale acelei alergii. Când ies pe stradă cu Arla, lumea mă oprește și mă întreabă despre părul ei.”, a mai spus femeia.

Aliyah și partenerul ei Adam, în vârstă de 22 de ani, speră ca părul Arlei să rămână așa cum este acum și în anii următori: „Îi stă bine. Se potrivește cu personalitatea ei așa că sper să nu se schimbe vreodată!”

Citește mai multe despre: Bebeluș abandonat într-o cutie, la -20 de grade Celsius, salvat de niște adolescenți! Cum se simte micuțul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net