Acesta este primul bordel virtual din lume! Clienții fac sex cu păpuși și comunică prin intermediul Inteligenței Artificiale

Ultima actualizare:

Acesta este viitorul relațiilor sexuale? Cybrothel este primul bordel virtual din lume. La prima vedere, localul din Berlin pare ca orice altă casă de toleranță, însă nu este așa. Aici, nu veți găsi lucrătoare sexuale umane, ci păpuși sexuale extrem de realiste, cu care clienții pot vorbi prin intermediul Inteligenței Artificiale (AI).

Păpușă sexuală cu părul albastru de la Cybrothel
Clienții fac sex cu păpuși realiste (Foto: Cybrothel)

Apartamentele private pot fi rezervate pentru câteva ore sau peste noapte, iar clienții își aleg partenerele dintr-o listă de nume seducătoare precum Bimbo sau Miss Schmidt. La bordelul futurist, oamenii își petrec timpul cu păpuși sexuale în mărime naturală, în loc de prostituate umane. Bimbo, Kokeshi și alte păpuși nu se pot mișca și nici nu pot vorbi, dar clienții interacționează cu ele în tărâmul virtual. Ei poartă căști VR (Realitate Virtuală n.r) pentru a viziona un film porno captivant 4D, cu „robotul ” lor sexual preferat.

Proprietarul Cybrothel: „Aici nu vă judecă nimeni”

Matthias Smetana, unul dintre proprietarii Cybrothel, a declarat pentru publicația australiană News.com, că afacerea sa se străduiește ca pe viitor să dezvolte păpușile robotizate de ultimă generație care să răspundă la atingere și să vorbească în timp real. El a spus că Cybrothel a atras veterani din industria sexului care căutau o experiență mai inovatoare, iar vizitatorii care au ajuns acolo pentru prima oară au fost atrași de acest mediu relaxat.

Clienții Cybrothel pot înhiria un apartament pentru câteva ore sau o noapte (Foto: Cybrothel)
Clienții Cybrothel pot înhiria un apartament pentru câteva ore sau o noapte (Foto: Cybrothel)

Atunci când ești aici, singura persoană care te poate judeca ești tu însuți. Avem mulți oameni care nu au fost niciodată la un bordel, care sunt cu adevărat dispuși să încerce această experiență, dar caută un spațiu sigur. Dacă te confrunți cu anxietatea, asta nu va fi o problemă în Cybrothel, deoarece ai de-a face cu jucării sexuale, nu cu oameni.”, a explicat Smetana. Acesta a mai spus că Cybrothel este un pionier al acestei piețe sexuale în evoluție. Prostituția în Germania este legală, dar a scăzut în ultimii ani, numărul lucrătorilor sexuali înregistrați fiind mai mic cu 30% în comparație cu cifrele de dinainte de pandemie. „Clienții tradiționali vor dispărea în următorii 10- 15 ani. Deci cred că acum industria sexului va merge mai mult în direcția Inteligenței Artificiale. Vei putea face sex în lumea digitală și în lumea reală în același timp.”, a mai afirmat Matthias Smetana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net