A plecat în luna de miere cu soția din plastic. Iuri Tolociko, pansexual, culturist și celebru pe Instagram

27 noiembrie 2021
article img
Iuri Tolociko și-a făcut luna de miere cu Luna, în Bulgaria

Mare e grădina lui Dumnezeu! După ce prima păpușă sexuală s-a stricat în timpul actelor intime, Iuri Tolociko, de 36 de ani, din Kazahstan, și-a cumpărat una nouă. Și a dus-o în vacanță.

Pentru a o convinge de intențiile lui bune, Iuri a luat-o în vacanța romantică pe care o programase în Bulgaria. Bărbatul de 36 de ani, pasionat de culturism și un pansexual declarat, spune că relația cu Luna este una mult mai matură decât cea pe care a avut-o cu Margot (n.r. fosta păpușă). Iuri Tolociko are peste 100.000 de admiratori pe Instagram și a devenit vedetă mondială după ce a început să posteze imagini cu el și cu soția lui de plastic în urmă cu mai bine de trei ani. Bărbatul, care recunoaște că e dependent de sala de fitness, nu a reușit să își găsească o iubită și a dezvoltat o obsesie sexuală pentru obiecte. El a investit în păpușile sexuale peste 100.000 de euro în doar 3 ani.

Ce este pansexualitatea

Pansexualitatea sau omnisexualitatea este o categorie nouă de identitate sexuală. Acest termen, deşi nu este definit oficial, se referă la acei oameni care simt atracţie sexuală şi emoţională faţă de orice persoană, indiferent de sexul biologic sau identitatea sexuală a acesteia, scrie Adevărul. Spre deosebire de bisexualitate, care implică atracţie sexuală faţă de ambele sexe, pansexualitatea include şi atracţia faţă de transsexuali, androgini sau alte genuri. 

Citește și:

Bărbatul însurat cu o păpuşă gonflabilă, îndrăgostit acum de o scrumieră! „Îmi extind haremul...‟

Ce este pansexualitatea: cum se diferenţiază pansexualii de bisexuali