Aceste șase surori au o vârstă combinată de 571 de ani! Au ajuns în Cartea Recordurilor

Șase surori din Missouri, SUA au ajuns în Cartea Recordurilor! Ele au cea mai mare vârstă combinată a unor șase frați sau surori în viață – respectiv 571 de ani și 293 de zile. Cea mai bătrână, Norma (101 ani), locuiește acum în Ohio, în timp ce celelalte cinci – Lorene (98 de ani), Maxine (97 de ani), Doris (93 de ani), Margaret (90 de ani) și Elma (88 de ani)– trăiesc încă în Missouri.

Șase surori au ajuns în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare vârstă combinată - 571 ani
Surorile poartă tricouri cu ordinea în care s-au născut (Foto: Facebook)

Cele șase surori au o relație specială

Cele șase bătrâne au trecut prin multe evenimente istorice semnificative în ultimele nouă decenii, inclusiv Marea Criză Economică, Al Doilea Război Mondial și, mai recent, pandemia de COVID-19. În ciuda certurilor ocazionale care există în orice familie, Elma a dat asigurări că ea și surorile ei „nu au rămas niciodată supărate” una pe cealaltă.

Femeile au o relație cu adevărat specială, făcând adesea călătorii împreună purtând cămăși numerotate care semnifică ordinea nașterii lor. Întrucât trei dintre surori s-au născut în luna iulie, toate se întâlnesc în fiecare vară pentru a sărbători cu un picnic, continuând tradiția începută de mama lor când erau copii. Probabil acesta este și secretul longevității lor – faptul că au rămas în relații bune toată viața.

Fratele lor a murit într-un accident cu bicicleta

Elma, Margaret, Doris, Maxine, Lorene, Norma și fratele lor, Stanley, în 1942 (Foto: Guinness World)
Elma, Margaret, Doris, Maxine, Lorene, Norma și fratele lor, Stanley, în 1942 (Foto: Guinness World)

Prietena din copilărie a surorilor, Janet Douglas, care a fost în aceeași clasă la școală cu Elma, le-a descris drept „un grup de fete apropiate, inteligente și pline de viață, care l-au iubit enorm pe singurul lor frate, Stanley”. Din păcate, familia lor a fost marcată de o tragedie. Fratele mai mare al surorilor, Stanley, a murit într-un accident de bicicletă la vârsta de 81 de ani, în 2003.

Dacă nu ar fi fost acel incident nefericit, credem că ar mai fi fost în viață și astăzi.”, a spus Dean Jacob, fiul lui Norma. Fiica regretatului Stanley, Gail Agers, a declarat că acesta ar fi fost extrem de mândru de recordul mondial al surorilor sale.

„S-ar fi bucurat pentru mătușile mele. Le-a iubit enorm pe toate.”, a mărturisit ea. „Ne-am fi dorit doar ca singurul nostru frate, Stanley Jr., să fie încă printre noi”, a adăugat Elma. Potrivit nepoatei sale, Shanna Kelley, după moartea tragică a lui Stanley, o pistă de biciclete din oraș a fost numită după el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
Liviu Rebreanu
sat rachis ziarulunirea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net