„Am fost pedepsită și bătută”. Povestea șocantă a tinerei care s-a căsătorit la numai 3 ani

Serena Kelley s-a căsătorit cu liderul unul cult, din Fillipine, în anii 1980. Ea avea, însă numai 3 ani, iar bărbatul avea 67 de ani. A fost obligată de părinți, iar de-a lungul mariajului a fost supusă unor chinuri groaznice. Serena a vorbit despre copilăria sa, în cadrul unui interviu recent.

Selena a vorbit despre traumele din copilărie Foto: Twitter
Selena a vorbit despre traumele din copilărie Foto: Twitter

Serena s-a căsătorit cu liderul cultului

Serena Kelley s-a născut în anii 1980 în Filipine și s-a căsătorit cu liderul cultului, David Berg, la vârsta de doar trei ani. Fondat în 1968, cultul a fost cunoscut pentru ideologiile sale de sex  și a fost acuzat de numeroase abuzuri sexuale și fizice asupra copiilor și adulților. 

Serena a dezvăluit că a fost martoră la tot felul de orgii în casa lui Berg, unde adulții se drogau și făceau sex împreună, lăsând copiii singuri.

Serena a fost dată mireasă unui bărbat de 67 de ani

Viața Serenei s-a învârtit în jurul orgiilor, filmelor sexuale cu copii, bătăi și muncă sexuală, pe care le-a experimentat încă din copilărie. La vârsta de trei ani a început calvarul.

Serena a dezvăluit că a fost dată ca mireasă celebrului lider David Berg, în vârstă de 67 de ani, la acea vreme. Serena a explicat cum a fost „blestemată” cu o „memorie cristalină” în timpul copilăriei sale și își amintește experiențele vieții în casa lui Berg.

Femeile erau trimise să găsească bărbați în cluburi 

Serena a explicat cum Berg și-a impus puterea asupra membrilor cultului, având chiar și un tron. Berg organiza „dezlănțuiri” de patru ore la beție în care oamenii erau forțați să îl asculte și să i se supună. El a fost cel care a introdus și munca sexuală prin „Flirty Fishing”, unde femeile de pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii erau trimise să întâlnească bărbați în cluburi și să se meargă în camerele lor de hotel pentru sex plătit. Ea a explicat că a fost aleasă să apară în videoclipurile acestor activități sexuale, la vârsta de doar trei ani.

Tânăra spune că lucrurile nu au fost atât de grave la început, însă pe măsură ce Berg a căpătat din ce în ce mai multă putere, lucrurile au luat-o pe un drum „mai întunecat”.

Serena a avut o copilărie de coșmar

Serena își amintește cu groază de copilăria sa, în care, în loc să se joace cu păpușile sau să stea pe afară cu ceilalți copii de vârsta ei, a trebuit să învețe cum e să fii sclav și cum să te supui unor reguli absolut oribile pentru vârsta sa.

Am ajuns să plâng pentru că eram atât de pietrificată și am fost scoasă din videoclip și am fost pedepsită și bătută și pusă într-o cameră întunecată – «nu o să mănânci că ai stricat videoclipul»”, a povestit Selena, scrie Daily Star.

„În mintea mea, de fapt, mi-am dat seama că dacă aș plânge, că dacă aș arăta urât, nu ar trebui să apar în videoclipuri. Așa că au existat moduri în care, ca și copil, a trebuit să îmi dau seama cum să supraviețuiesc de una singură”, a mai completat Selena.

„O altă amintire pe care o am de pe la doi sau trei ani este că Berg a început să facă videoclipuri pornografice cu copii și să aibă copii care făceau striptease”, a continuat ea, potrivit sursei citate.

Părinții Selenei făceau parte din cult, înainte ca fata să se nască

Deși familia Serenei a trăit în gospodării de „top leadership”, care erau practic vile, lucrurile erau adesea mai rele în casele scumpe ale liderilor cultului. În ciuda acestui fapt, anchetele oficiale nu au găsit nicio dovadă de abuz sexual asupra copiilor comis de membrii cultului.

Acum, tânăra se ocupă de copiii care au fost supuși traumelor și abuzurilor de tot felul, implicându-se în buna dezvoltare sănătoasă a acestora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net