Părăsită la altar, a continuat nunta! O tânără mireasă n-a lăsat lipsa mirelui să îi strice petrecerea

Ultima actualizare:

O mireasă părăsită la altar nu a vrut ca absența mirelui să stea în calea ei de a se bucura de ziua cea mare. Kayley Stead (27 de ani) și-a cheltuit toate economiile pentru ceea ce credea că va fi cea mai frumoasă zi din viața ei, însă planurile ei de nuntă au fost ruinate.

Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei chiar în ziua nunții (Foto: Profimedia)
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei chiar în ziua nunții (Foto: Profimedia)

Citește și: Mireasa, deconspirată de mire! A dezvăluit că îl înșela cu viitorul cumnat și le-a arătat tuturor filmulețul 18+

Mireasa părăsită a petrecut până în zori, alături de invitați

Femeia a continuat petrecerea de nuntă, alături de familie și de prieteni (Foto: Profimedia)
Femeia a continuat petrecerea de nuntă, alături de familie și de prieteni (Foto: Profimedia)

Inițial, a fost devastată când a aflat că logodnicul ei, Kallum Norton, nu mai vrea să se însoare cu ea. Perechea urma să se căsătorească pe 15 septembrie, la Bay Hotel din Swansea (Țara Galilor), potrivit Birmingham Live.

Te-ar putea interesa și: În Indonezia, adulterul e celebrat în timpul unui festival. Legenda spune că norocul le surâde celor care înşală de şapte ori

În ziua nunții, mirele a dispărut și nu a mai vrut să îi răspundă la telefon lui Kayley. După ce a plâns câteva ore și a fost consolată de familie și prieteni, ea s-a decis să-și țină capul sus și să continue cu nunta, în absența mirelui. Mireasa părăsită a fost adusă la braț de tatăl ei, Brian (71 de ani), iar petrecerea a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Mireasa și invitații au pozat pentru fotografii profesionale făcute la eveniment, iar ea a dansat cu fratele ei, Craig (47 de ani) și cu domnișoarele ei de onoare, care au fost toate îmbrăcate în rochii albastre.

Iată și: Asta da surpriză! Niște miri s-au trezit cu Keanu Reeves la nuntă! Video

«A fost un șoc absolut»

Kallum Norton nu s-a mai prezentat la altar (Foto: Instagram)
Kallum Norton nu s-a mai prezentat la altar (Foto: Instagram)

„L-am văzut pe mire în jurul orei 16 cu o zi înainte de nuntă și de atunci nu am mai auzit de el. Am încercat să luăm legătura cu el, dar nu am primit nici o explicație. A fost un șoc absolut. Nu mă așteptam să îmi facă una ca asta. Am crezut până în ultima clipă că se va prezenta la altar, însă n-a făcut-o.

Am fost devastată, dar n-am vrut să-mi amintesc această zi cu tristețe deplină. Așa că am continuat cu nunta. Cheltuisem toți acești bani deja. Așteptam cu nerăbdare tăierea tortului de nuntă, dansul cu tatăl meu, petrecerea cu familia mea, așa că de ce nu?", a mărturisit Kayley.

Află și: Nuntă fără mire din cauza Covid-ului la Botoșani. Ce a făcut mireasa

Toate pregătirile și petrecerea de nuntă au costat-o pe mireasă 12.000 de lire sterline, însă după ce oamenii au aflat povestea ei s-au oferit să doneze și să acopere costurile. Femeia a primit în jur de 7.000 de lire de la străini generoși, care i-au propus să se ducă singură în luna de miere și să se distreze.

Vezi și: Nuntă cu final neașteptat în India! Un bărbat s-a căsătorit cu sora miresei după ce aceasta a murit în timpul ceremoniei

„Le mulțumesc oamenilor de bunătatea de care au dat dovadă, de când a apărut povestea mea în presă. Văzând cuvintele lor frumoase, am prins încredere.  Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut timp să citească povestea mea. Aceste momente din viață nu ne definesc și contează doar modalitatea prin care alegem să depășim un impas.”, a declarat Kayley, în cadrul emisiunii TV „This Morning.”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net