Mireasa, deconspirată de mire! A dezvăluit că îl înșela cu viitorul cumnat și le-a arătat tuturor filmulețul 18+

Ultima actualizare:

Un mire și-a deconspirat mireasa chiar la propria nuntă și le-a arătat invitaților un videoclip în care apărea în ipostaze indecente cu viitorul ei cumna, fratele bărbatului cu care se căsătorea. Clipul din 2019 a reapărut recent pe rețelele de socializare, unde a făcut furori.

mire si mireasa cu verighete freepick jpg

Imaginile surprinse îi lustrează pe miri care parcurg un culoar frumos decorat pentru a ajunge în centrul scenei. Când ajung, într-un final, în lumina reflectoarelor, videoclipul începe să fie redat pe un ecran imens, timp de 5 minute, relatează presa locală din Fujian, o localitate din sud-estul Chinei. Mirele o împinge și apoi îi spune: „Credeai că nu știam despre asta?”, moment în care mireasa, disperată, aruncă buchetul de flori în soțul ei.

O situație la fel de complicată: Nuntă cu final neașteptat în India! Un bărbat s-a căsătorit cu sora miresei după ce aceasta a murit în timpul ceremoniei

Clipul care a reapărut pe rețelele de socializare a adunat aproape șase milioane de vizualizări și mii de comentarii, fiind intitulat: „Mirele le-a arătat tuturor un videoclip în care soția lui îl înșela cu soțul propriei cumnate, deși era însărcinată cu el, în fața tuturor”. Totuși multe persoane nu au fost de acord cu felul în care mirele s-a răzbunat.

S-ar putea să te mai intereseze și: VIDEO. Caz șocant la o nuntă, în Băile Felix. Mire scăpat de nuntașii care l-au aruncat în sus. Are coloana ruptă

Mirele și-a făcut de rușine mireasa în fața tuturor

Unele persoane au întrebat, spre exemplu, de ce s-au mai căsătorit, dacă el deja știa ce se întâmplase. Asia One raportează că, la momentul respectiv, cei doi erau împreună de doi ani și se logodiseră de șase luni, iar când mirele a aflat despre aventură a decis să umilească mireasa.

„Asta nu e la petrecere? Nu înseamnă că deja au spus da?”, „De ce a continuat nunta?”, „De ce a mai irosit toți banii pe nuntă? „Poate că a aflat prea târziu și nunta trebuia plătită indiferent, chiar dacă alegeau să nu o mai organizeze”, „Cea mai bună răzbunare- în fața prietenilor și a familiei”, „Omul a stat acolo știind că urma să provoace o calamitate”, sunt doar câteva dintre comentariile și întrebările utilizatorilor de pe Tik Tok.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net