O nunta ca un festival! George Simion are 10.000 de invitați și cerințe speciale

George Simion are mari emoții pentru luna august. Liderul AUR va renunța la burlăcie, iar nunta se anunță una cu totul atipică. Politicianul a oferit detalii despre ceremonie și suține cp la fericitul eveniment vor participa peste 10.000 de persoane. Ținuta este una obligatorie, deși nuntașii nu vor trebui să ofere dar, dacă nu-și doresc acest lucru. 

George Simion visează la o nunta măreață
George Simion visează la o nunta măreață

Pe 27 august, George Simion va renunța la burlăcie și se va căsători cu aleasa sa, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. Politicianul își dorește o nuntă tradițională, așa cum se făcea pe vremuri, iar nuntașii, peste 10.000 la număr, vo fi nevoiți să poarte ie dacă vor să le fie alături mirilor în ziua cea mare. 

Citește și: Cine este Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion?

George Simion a menționat că participarea la nunta sa se va face pe baza unei brățări de acces, similară concertelor și altor evenimente culturale. Meniul va fi unul tradițional românesc, așadar nu vor lipsi sarmalele și friptura, dar nici vinul alb.

George Simion visează la o nuntă grandioasă

George își dorește ca nuntașii să poarte ie, iar darul este unul opțional. Liderul AUR pare să aibă planuri mari pentru ziua nunții, însă rămâne de văzut dacă le va putea duce la îndeplinire întrucât pot părea dificil de pus în practică.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele", a povestit George Simion, conform Antena 3. 

Vezi și: Ilinca, ai grijă! George Simion înnebunește toate femeile cu noua tunsoare 

George Simion a menționat că invitații vor putea participa la tot felul de activități care au legătură cu folclorul românesc. În plus, muzica nu va lipsi pentru că George Simion plănuiește ca Veta Biriş și formația Phoenix să îi cânte la nuntă. 

Viitoarea soție a lui George Simion este o tânără de 24 de ani pe nume Ilinca, care nu își dorește multă expunedere mediatică. Este pasionată de Drept și are un parcurs profesional complet diferit față de cel al viitorului său soț, conform spuselor politicianului. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
delta jiului1 jpg
rsz legume   shutterstock jpg
Bustul Luizei Zavloschi în fața școlii din satul Buda, în Paul Zahariuc, „Comuna Oșești - File de istorie vasluiana”, Iași, Editura PIM, 2019.
piscina strand depositphotos1 jpg
elev examen jpg
gandac 3 jpeg
insula lord howe captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net