Amestecul care face furori! De ce trebuie să adaugi o coajă de lămâie în cafea

Un nou amestec face furori pe internet! Este vorba despre adăugarea unei bucăți de coajă de lămâie în cafea. Experții din domeniu spun că în acest mod vor fi evidențiate notele aromatice ale cafelei. Iată despre ce beneficii ar mai fi vorba. 

O coajă de lămâie într-o cafea oferă o aromă intensă Foto: Pixabay.com
O coajă de lămâie într-o cafea oferă o aromă intensă Foto: Pixabay.com

Coaja de lămâie în cafea

Adăugarea unei bucăți subțiri de coajă de lămâie în ceașca de cafea poate oferi o aromă proaspătă și vibrantă. Coaja de lămâie conține uleiuri esențiale care pot completa și evidenția notele aromatice ale cafelei.

 Cafeaua aromată cu coajă de lămâie

O bautură, indiferent că este rece sau fierbinte, trebuie sa fie întotdeauna aromată pentru a o consuma cu plăcere. Propunerea specialiștilor este cafeaua aromată cu o coajă de lămâie.

Ingredientele necesare: 1 ceașcă de cafea, 2 linguri cu rom, 2 linguri cu zahar tos, un praf de zahar vanilat, 1 lingură de smântână și coaja de lămâie. 

Mod de preparare: Toate ingredientele de mai sus se bat foarte bine. Apoi bautura rezultată se toarnă în cană. Se servește cu un cub de gheață.

Combinația cafea și lămâie are efecte benefice 

În aproape orice bucătărie se găsește cafea și lămâi. Combinate, aceste ingrediente ajută la scăderea în greutate și la eliminarea durerilor de cap și a diareei. În timp ce cafeaua stimulează sistemul nervos central și crește nivelul de alertă și dispoziția, lămâia este o sursă bogată de vitamina C și antioxidanți, ambele fiind folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile lor medicinale.

Cafeaua cu lămâie, indicată pentru slăbit și pentru multe altele

În privința beneficiilor consumului de cafea cu suc de lămâie, există mai multe presupuneri, și anume: contribuie la arderea grăsimilor, ajută la eliminarea diareei, reduce durerile de cap și menține sănătatea pielii. 

Anumite cercetări au demonstrat faptul că o cafea neagră, consumată fără zahăr sau lapte conține aproximativ 80 de calorii / 150 de mililitri. În momentul în care este adăugată zeama de lămâie, conținutul caloric scade și mai mult.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 februarie sfantul tarasie png
liudmila navalnaia tw5 jpg
car dashboard 2667434 1280 jpg
gloves 4888840 1280 jpg
dubai jpg
pensionari jpg
Gala Premiilor Gopo jpg
trei crime bordel viena jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net