Andrew Tate, dezvăluiri cutremurătoare despre cum era să fie asasinat. Cine a vrut să-l omoare

Andrew Tate este unul dintre cele mai controversate personaje ale momentului din lumea mondenă. După ce a intrat în vizorul autorităților, împreună cu fratele său, au început să iasă la iveală tot mai multe detalii uluitoare despre trecutul acestuia. Se pare că odată a fost chiar la un pas să își piardă viața în Macedonia.

Luptătorul a plecat în club la distracție, împreună cu un prieten. Cei doi au intrat în vorbă cu niște tinere, dar ceea ce a urmat a fost cu adevărat șocant și se putea termina totul într-un mod tragic. Într-un clip de pe Youtube, apare Andrew Tate în timp ce povestește cum a fost la un pas să fie ucis de mafia din Macedonia.

Citește și: Cum își cucerea Andrew Tate victimele. „Ce ne facem dacă ne îndrăgostim”

Cum era să fie asasinat Andrew Tate

În timp ce se distra în club, alături de prietenul său, a apărut un bărbat care a început să facă scandal. A doua zi de dimineață, Andrew Tate s-a trezit chiar cu mafioții în fața ușii, gata să îl omoare și pe el, dacă nu le dă adresa clară la care stătea prietenul lui, care îl lovise pe bărbatul din seara anterioară.

„Eram în Macedonia. Eu și prietenul meu eram în oraș într-o seară și vorbeam cu două tipe din Macedonia. Un tip micuț a început să vorbească urât cu prietenul meu, care este tot luptător, și care l-a aruncat peste o masă. Înainte ca tipul ăla să se ridice, l-am luat pe prietenul meu și am plecat de acolo, din club.

Fiind în Macedonia, nu știam cine era. Am plecat să dormim. A doua zi dimineață, mâncam micul dejun, când vin doi tipi la mine și îmi spun «Bună!». Le răspund și eu: «Bună!». «Suntem aici ca să îl omorâm pe prietenul tău» M-a speriat cât de calmi erau și cât de multe știau. Au spus: «Am văzut imaginile de pe camerele de supraveghere și știm că tu nu ai făcut nimic.

Uite și: Victima lui Andrew Tate, detalii tulburătoare și acuzații de viol: „Ni se spărgeau vasele de sânge”

Dar prietenul tău l-a azvârlit pe verișorul meu, așa că suntem aici ca să îl ucidem pe prietenul tău. Știm că sunteți împreună, așa că avem nevoie să ne spui care este camera lui, altfel te omorâm!» Eu le-am spus că o să îi dau un mesaj. I-am scris și i-am spus: «Sunt aici doi tipi care au spus că te omoară». El mi-a răspuns: «LOL» și i-am scris înapoi: «Nu, nu LOL»”, a povestit Andrew Tate.

Din fericire, cei doi au scăpat cu bine, după ce un prieten cu relații în Macedonia a intervenit și a plătit câteva mii de euro, pentru ca Andrew Tate și amicul lui să rămână în viață.

Iată și: Cum își promovează Andrew Tate afacerile din arest. Mesajele controversate de pe Instagram

Dezvăluiri șocante despre tatăl lui

Nu este pentru prima dată când Andrew Tate uimește publicul cu declarațiile pe care le face. Într-un alt clip de pe internet, susține că tatăl lui și al lui Tristan Tate a lucrat pentru CIA.

„Tatăl meu a lucrat pentru CIA, era un lingvist. Un lingvist, tata vorbea cinci limbi. Vorbea cinci limbi. Tata a fost un vorbitor nativ de engleză, așa că vorbea doar engleza. Dar l-au luat în Armată, la forțele aeriene. Când te alături forțelor aeriene dai un test, s-a descurcat fantastic la testul IQ, este în top 1% așa că l-au mutat într-o divizie specială ca să învețe limbi străine.

A învățat rusa, germana, spaniola, multe. Mi-a spus doar că absolut tot ce vezi la știri este o minciună, mi-a spus că ne țin în întuneric, mi-a zis să rezist minții de sclav, mi-a zis că atunci când urmărești știrile singurul tău scop ar fi să înțelegi ce vor ei să te facă să crezi și nu să crezi și mi-a zis foarte clar că Matrixul exista și atunci”, a mai dezvăluit Andrew Tate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock