Victima lui Andrew Tate, detalii tulburătoare și acuzații de viol: „Ni se spărgeau vasele de sânge”

Ultima actualizare:

O victimă a lui Andrew Tate a făcut mărturisiri tulburătoare. O tânără din Anglia povestește cum era bătută de britanic la începutul afacerii cu videochat. Totodată, îl acuză pe milionar de viol. Detaliile sunt șocante.

Victimă a lui Andrew Tate, detalii tulburătoare și acuzații de viol. Foto: colaj Instagram
Victimă a lui Andrew Tate, detalii tulburătoare și acuzații de viol. Foto: colaj Instagram

La câteva zile după ce frații Tate au fost arestați în România, o femeie care a făcut în trecut videochat pentru Andrew face mărturisiri cutremurătoare. Aceasta a vorbit despre modul în care ea și celelalte fete de la studio erau tratate, susținând că milionarul ar fi violat, sub ochii ei, o altă fată angajată.

Victima lui Andrew Tate: „Ne strangula atât de tare...”

Sally a mărturisit pentru Vice că a fost strangulată de Tate de cel puțin cinci ori. Abuzurile au avut loc în timp ce femeile lucrau la studioul de videochat pe care britanicul îl deținea în Luton, în 2015.

„Eu și altă fată ne trezeam dimineața cu ochii roșii din cauză că ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge", a zis victima care a lucrat pentru Andrew Tate.

Femeia, care avea doar 20 de ani când a trecut prin acele clipe de coșmar, povestește în documentarul încă nedifuzat al jurnaliștilor de la Vice cum a fost începutul afacerii cu videochat.

Totodată, aceasta detaliat câteva episoade în care comportamentul lui Andrew Tate a fost unul terifiant, fără scrupule. Sally rememorează un episod petrecut în studio, când Andrew le-a zis: „Ia să vedem, ce curvă strâng și eu de gât azi?”

„Era ireal ce li se întâmpla. Nu-mi venea să cred că asta e viața mea, reușise să normalizeze violența în așa hal încât acceptam ce ni se întâmpla”, a mai povestit victima milionarului britanic.

”Pe unele fete le bătea cu cureaua. Am văzut cum o bătea pe o fată pentru că voia să se odihnească”

Sally îi aduce acuzații foarte grave lui Andrew Tate. Aceasta l-ar fi văzut pe fostul luptător cum o viola pe una dintre prietenele ei, Helen.

„Pe atunci, Helen avea iubit și nu o interesa deloc, nu voia să aibă contact sexual cu el. Era speriată și furioasă”, a dezvăluit femeia pentru Vice.

Acel episod de agresiune sexuală a dus la plecarea lui Sally de la videochatul fraților Tate. „Voiam să ies din situația aia. Tate îmi zicea mereu că nu îl interesează dacă merg la poliție, că mă va bate până mă omoară. Am hotărât să plec”, a povestit femeia.

Ce s-a întâmplat între fiica lui Cozmin Gușă și Andrew Tate?

În fiecare zi ies tot mai multe detalii despre trecutul fraților Tate. Recent, fiica lui Cozmin Gușă a dezvăluit că s-ar fi aflat pe lista posibilelor victime ale celor doi infractori. Tânăra a povestit tot incidentul. Daria Gabriela Gușă a povestit că  Andrew Tate a început să o urmărească pe Instagram și să îi trimită mesaje.

Surprinsă că un om cu „milioane de vizualizări” încerca să o „agațe”, Daria a început să investigheze problema și a decis să nu răspundă provocărilor. „Eu nu am răspuns mesajului, dar una dintre prietenele mele, care avea la vremea aceea 15 ani și era elevă în clasa a-X-a, a răspuns, și astfel a continuat conversația un timp cu ‘fratele Tate’”, a scris Daria Gușă, potrivit solidnews.ro.  

Fata fostului parlamentar a detaliat modul în care Andrew Tate a încercat să o convingă pe prietena sa să iasă la o întâlnire cu el.

„Individul îi propunea să se întâlnească cu el, lăudându-se cu mașinile de lux cu ar putea să o plimbe sau cu restaurantele faimoase unde ar putea merge la masă împreună. Din fericire, prietena mea nu a fost naivă și l-a refuzat, dar în urma întâmplării, cei doi Tate au început să fie monitorizați în grupul de fete vizate de mesajele lor, așa am ajuns și eu să cunosc detaliile isprăvilor furtunoase ale fraților, mediatizate și de presa de scandal”, a mai povestit aceasta.

Andrew Tate și fratele său au fost arestați

Frații Andrew și Tristan Tate, reținuți de procurorii DIICOT sub acuzația de trafic de persoane şi viol, au primit vineri, 30 decembrie, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia în cazul celor doi milionari britanci a fost luată de Tribunalul București, dar nu este definitivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net