Cum își promovează Andrew Tate afacerile din arest. Mesajele controversate de pe Instagram

Ultima actualizare:

Andrew Tate continuă să facă „gălăgie” și de la închisoare. Milionarul britanic postează des pe contul său de Instagram. Acesta a trimis în ultimele ore mai multe mesaje controversate.

Cum își promovează Andrew Tate afacerile din arest. Foto: Instagram
Cum își promovează Andrew Tate afacerile din arest. Foto: Instagram

Frații Andrew și Tristan Tate, reținuți de procurorii DIICOT sub acuzația de trafic de persoane şi viol, au primit vineri, 30 decembrie, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia în cazul celor doi milionari britanci a fost luată de Tribunalul București, dar nu este definitivă.

Chiar dacă riscă ani grei de închisoare, Andrew Tate continuă să fie foarte activ în mediul online. Britanicul a publicat pe Instastory o fotografie cu mesajul: „totul a fost înscenare”.

Totodată, Tate are un mesaj în care acuză faptul că „inamicii lui încearcă să-l distrugă cu minciuni”. „M-am născut pentru a lupta, sunt un luptător al luminii”, mai precizează în postarea de pe Instastory.

Andrew Tate, mesaje controversate din arest

Milionarul e obișnuit să agite spiritele. Recent, un mesaj video înregistrat de Andrew Tate acum câteva luni, în urma interzicerii sale pe cele mai importante platforme sociale, a devenit viral. 

Fostul luptător crede că este victima unei societăți secrete pe care a deranjat-o, iar următorul pas ar fi uciderea sa, scrie digisport.

„Deja mi-au dat câteva avertismente. Sunt acum în punctul în care cred cu adevărat că vor încerca să mă omoare. Înțeleg că ai parte de trei greșeli în jocul ăsta. Prima dată încearcă să-ți închidă gura și să te discrediteze, ceea ce tocmai mi s-a întâmplat.

După a doua greșeală încearcă să te bage la închisoare fără niciun motiv, iar la a treia greșeală te omoară. Deja mi-am irosit o greșeală și cred cu fermitate că vor încerca să mă omoare”, a spus Andrew Tate.

Cine sunt frații Tate?

Frații Tate
Frații Tate

În vârstă de 36 de ani, Andrew Tate este mai cunoscut decât fratele său, Tristan. Cei doi s-au născut la Washington, iar după divorțul părinților s-au mutat la Londra.

Fratele cel mare, Andrew, și-a început cariera în kickboxing, sport în care a câștigat patru titluri mondiale. Ultimul meci l-a disputat acum doi ani, la București. Ulterior, britanicul a început să își crească notorietatea pe internet.

Fraţii Tate au un avion privat și o colecție impresionanță de mașini și au sugerat că sunt milionari pentru că ar fi moștenit un hotel în Thailanda.

Cei doi au ales să facă afaceri și în România, unde au deschis un studio de videochat. Conform procurorilor DIICOT, acolo exploatau tinere prin violență fizică și psihică.

Andrew Tate și fratele sunt acuzați de trafic de persoane și viol

Frații Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de infracțiuni de crimă organizată: trafic de persoane și viol. Aceștia ar avea și doi complici, inclusiv o fostă polițistă din Capitală.

Căutați de luni bune, milionari ar fi fost localizați în vila lor din Pipera, lângă București, după ce Andrew Tate a început un război în online cu celebra activistă de mediu Greta Thunberg.

Tate s-ar fi dat de gol după ce a publicat o fotografie cu două cutii de pizza comandate din București. Pe 29 decembrie, cei doi frați au fost arestați pentru 30 de zile. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net