Andrew Tate a fost interzis pe TikTok, Facebook și Instagram. Cum a reacționat influencerul

Ultima actualizare:

Influencerul britanic Andrew Tate a rămas fără conturile de TikTok, Instagram și Facebook pentru că a încălcat grav normele platformelor. E o lovitură grea pentru un personaj care avea milioane de urmăritori. Popularitatea acestuia a explodat în acest an, după ce a postat numeroase clipuri cu mesaje misogine și violente, conform Adevărul. 

Andrew Tate a fost interzis pe TikTok, Facebook și Instagram
Andrew Tate a fost interzis pe TikTok, Facebook și Instagram

În vârstă de 35 de ani, Andrew Tate avea 4,7 milioane de urmăritori pe Instagram. Este intersant și faptul că TikTok a șters atât contul britanicului, cât și o pagină făcută de fanii acestuia, potrivit Insider

Deciziile luate de Meta (compania care deține Facebook și Instagram) și TikTok vin la puțin timp după ce numeroase organizații și activiști au criticat dur conținutul postat în social media de britanic.

S-ar putea să te intereseze și: Imagini cu impact emoțional. Andrew Tate lovește cu bestialitate o tânără: «Știi că o să te bat, nenorocito!»

Cum a reacționat influencerul Andrew Tate după ce a rămas fără conturi pe TikTok, Instagram și Facebook

Am oameni care se ocupă de caz. De fapt, eu chiar le înțeleg poziția, nu sunt furios. Instagram nu e o mare pierdere pentru mine, oricum foloseam rar acea rețea. Dar eu sunt o persoană religioasă, cred că Dumnezeu va birui, adevărul va birui“, a declarat Tate, într-un interviu live pe YouTube, imediat după decizie.

În pofida unui conținut violent, Andrew Tate a devenit o adevărată vedetă în social media în ultimele luni. Clipurile sale de pe platforma TikTok au avut peste 12 miliarde de vizualizări.

Nu rata nici: Fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu, luat la ochi de autoritățile britanice, după ce a instigat la viol! Andrew Tate a ajuns „regele masculinității toxice”

Ce au transmis rețele de socializare după ce au blocat conturile lui Andrew Tate

Un purtător de cuvânt al companiei Meta a declarat pentru Insider că influencenrul a fost interzis pe Facebook și Instagram pentru încălcarea politicilor referitoare la organizații și indivizi periculoși, precum și pentru încălcarea politicilor privind discursurile ce instigă la ură. Interdicția este permanentă.

Un purtător de cuvânt al TikTok a declarat pentru publicația citată că platforma a închis contul lui Tate, care avea peste 100.000 de urmăritori, deoarece „misoginismul este o ideologie plină de ură și nu este tolerată pe TikTok“.

Andrew Tate, acuzat de misoginism

Fostul luptător de kickboxing a apărut în numeroase clipuri în care se referă la femei ca fiind „o proprietate“. Andrew Tate le explica urmăritorilor săi cum să atace femeile și cum să le forțeze să facă sex și descrie adolescentele ca fiind mai atractive decât femeile de 20 de ani, deoarece pot fi ușor controlate, scrie Adevărul.

În pofida acestui conținut violent, Andrew Tate a devenit foarte popular pe rețelele sociale în ultimele luni, iar popularitatea sa a crescut imens. În prezent, canalul lui de YouTube este încă activ și are 759.000 de abonați.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net