După ce Andrew Tate a instigat la viol, e mare scandal în sânul familiei! Milionarul britanic a fost crescut de o mamă singură

Andrew Tate, în vârstă de 35 de ani, a stârnit indignare în rândul organizațiilor care luptă împotriva violului din cauza videoclipurilor pe care le promovează pe Tik Tok și în care instigă la abuz sexual. Deși face adesea remarci misogine și consideră femeia inferioară bărbatului, influencerul a fost crescut de o mamă singură, în Luton, după ce Eileen s-a mutat din Chicago, SUA, în Regatul Unit, în urma divorțului. Mare parte din familia lui îl acuză pentru afirmațiile făcute și se declară chiar înspăimântate de atitudinea lui înfricoșătoare, se arată în DailyMail.

andrew tate 1 PNG

Andrew Tate a devenit unul dintre cei mai influenți creatori de conținut de pe Tik Tok, fiind totodată și unul dintre cei mai controversați. În acest sens, sursele relevă faptul că mai multe discuții au avut loc în sânul familiei sale, dat fiind faptul că unele rude nu sunt de acord cu atitudinea pe care milionarul o promovează în ultima perioadă. Videoclipurile fostului campion la kick-boxing au adunat peste 11.6 miliarde de vizualizări, iar o parte dintre acestea promovează „misoginie extremă”, capabilă să „radicalizeze” tinerii.

S-ar putea să te intereseze și: Imagini cu impact emoțional. Andrew Tate lovește cu bestialitate o tânără: «Știi că o să te bat, nenorocito!»

Într-un filmuleț, fostul concurent de la emisiunea „Big Brother” îi sfătuiește pe toți bărbații care sunt acuzați de adulter să „scoată maceta” la prietenele lor, „boom în față și strânge-o de gât. Taci din gură, c*rvo”, a mai precizat Andrew. Ulterior, el a sugerat că victimele abuzului sexual trebuie „să fie trase la răspundere, într-o oarecare măsură”. În această săptămână, mii de oameni au cerut să fie interzis de pe rețelele de socializare din cauza opiniilor sale tulburătoare, după ce rapoartele despre activitățile sale au ajuns în mass-media.

Nu rata nici: Fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu, luat la ochi de autoritățile britanice, după ce a instigat la viol! Andrew Tate a ajuns „regele masculinității toxice”

Acum e milionar, instigă la ură împotriva femeilor, la viol și e misogin, însă ironia e că mama lui l-a crescut singură. Andrew Tate a ajuns milionar, dar a trăit într-o casă dată de primărie

Se zvonește că Tate, care a plecat din Marea Britanie alături de fratele lui Tristan, pentru a trăi în România, are aproximativ 100 de milioane de lire sterline, iar sumele cresc pe zi ce trece dat fiind faptul că monetizează toate filmulețele care apar pe rețelele de socializare. Totuși, există suspiciuni larg răspândite potrivit cărora ar exagera și ar avea, de fapt, o avere mult mai mică. Oricare ar fi cifra adevărată, Andrew Tate își etalează în mod regulat averea în postările sale cu mașini scumpe, avioane private și haine de designer.

Mama fraților Tate locuiește încă în casa în care ei au copilărit, reședința aparținând, de fapt, consiliului din Luton și fiind parte dintr-o asociație de locuință. Femeia s-a mutat acolo cu cei trei copii la finalul anilor 1990, când a divorțat de Emory Andrew Tate II, un veteran al forțelor aeriene americane, campion la șah. Andrew este foarte apropiat de Tristan, fratele lui mai mic alături de care locuiește în România, dar nu are nicio relație cu sora Janine, care este avocat în SUA.

Tatăl său a murit în anul 2015 și a fost un jucător renumit de șah, care și-a câștigat porecla de „extraterestru”, se spunea că tacticile sale nu sunt lumești. . A câștigat 80 de meciuri împotriva marilor maeștri de-a lungul carierei sale și a fost de șase ori campion al Nevada și de cinci ori campion al Forțelor Armate ale SUA. Mama Tate și-a crescut copiii într-o sărăcie relativă după ce s-a mutat în orașul Bedfordshire când Tate avea 11 ani.

Publicația britanică DailyMail a încercat să ia legătura cu mai mulți membrii ai familiei, însă o parte dintre ei au refuzat cu vehemență să se asocieze în mod public cu Andrew Tate, din cauza percepției pe care o are asupra femeilor și asupra lumii.

„Nu vorbim cu Andrew Tate sau cu partea lui de familie. Nu vorbesc cu bunica lor, sunt plecați din țară, făcând cine șite ce-or face și nu vrem să avem nimic de-a face cu ei. Am fost surprins să aud comentariile cu privire la sănătatea mentală. Tatăl lui avea asemenea probleme și mi s-a părut prostesc să spună așa ceva”, a declarat o sursă din familia Tate.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net