Frații Tate fac orice pentru distracție! Suma pe care o plătesc bodyguarzilor ca să fie păziți în cluburi

Frații Tate au ajuns în atenția oamenilor legii din București în urmă cu puțin timp. Cei doi frați s-au îmbogățit peste noapte și au început să se scalde în lux și să ducă o viață lipsită de griji. Ei plătesc sume impresionante gărzilor de corp atunci când se distrează în oraș pentru a se asigura că nimic nu le va strica petrecerea.

Frații Tate trăiesc o viață lipsită de griji din punct de vedere financiar
Frații Tate trăiesc o viață lipsită de griji din punct de vedere financiar

Tristan Tate a devenit cunoscut în România după ce a participat la o gală MMA și a avut o relație de scurtă durată cu Bianca Drăgușanu, la puțină vreme după ce aceasta se despărțise de cel care îi era soț, Victor Slav. Frații nu au fost dintotdeauna bogați, ci ar fi devenit așa după ce au moștenit un resort din Thailanda. 

Citește și: Detalii despre trecutul lui Andrew Tate

Inventivi și dornici să-și suplimenteze veniturile, frații Tate au găsit și alte modalități de a face bani, nu neapărat legale. Astfel, cât timp s-au aflat în Anglia, frații ar fi deținut un studio de videochat în propria casă. Sosiți în România, și-au continuat vechile obiceiurile și și-au transformat vila din Pipera în sală de videochat. Tocmai acest lucru i-a adus în atenția polițiștilor. 

Frații Tate vor să fie păziți chiar și atunci când se distrează

Revenind la stilul de viață opulent pe care îl duc Andrew și Tristan, un singur lucru este cert! Frații Tate nu țin cont de bani atunci când vine vorba de distracție, așadar este normal să se asigure că nimic nu are cum să le tulbure starea de bine atunci când se distrează în oraș, prin localuri scumpe.

Controversații frați ar plăti o mie de lei gărzilor de corp la intrarea în club pentru a se asigura că sunt păziți în fiecare clipă. La plecarea acasă, în zorii zilei, dacă sunt mulțumiți de serviciile pe care le-au primit, ei obișnuiesc să le mai acorde paznicilor încă o mie de lei, conform Spynews.ro,

Frații Tate au sechestart două fete în locuința din Pipera

Săptămâna trecută, Tristan și Andrew Tate au fost ridicați de polițiști, după ce au sechestrat în locuința din Pipera două tinere pe care intenționau să le convingă să facă videochat. După mai multe ore de interogatoriu, Tristan și Andrew au fost puși în libertate, însă cercetarea polițiștilor va continua. 

Vezi și: Fosta iubită a lui Tristan Tate, dezvăluiri din casa groazei 

Trecutul lor nu este unul care la face cinste. Andrew ar fi un tip agresiv, iar Tristan ar avea probleme serioase cu consumul de alcool, potrivit mărturisirilor făcute de fosta iubită a lui Tristan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net