Cine este Andrew Tate? Sportivul stabilit în România criticat pentru afirmațiile misogine

Andrew Tate a devenit viral pe platforma de socializare TikTok, având un trecut ca kickboxer, dar și drept un personaj controversat și considerat „misogin” de către opinia publică. 

Născut în Chicago, Andrew Tate și-a început cariera în lumea sportului începând cu anul 2005, când a câștigat și primul titlu. Până la retragerea sa din lumea sportului, Andrew Tate a ajuns de 4 ori campion, dar faima sa avea să vină abia mai târziu, după ce s-a stabilit în România. 

Citește și: Detalii neștiute din trecutul lui Andrew Tate. A fost arestat în Londra pentru sechestrare: «A bătut-o și a închis-o în apartament»

Faima de pe TikTok

Sportivul și-a câștigat faima pe TikTok în urma comentariilor misogine pe care acesta le făcea în cadrul unor interviuri disponibile pe internet. 

Acesta își impresionează publicul plimbându-se prin România cu un Bugatii și postând videoclipuri și fotografii pe TikTok și Instagram din diverse locații de lux.

Tate le promite urmăritorilor că îi poate învăța cum să câștige bani prin cursul său online, susținând că este milionar în dolari.

Vezi și: Tristan Tate, declarații surprinzătoare despre scandalul sechestrării: «O să dau o mare petrecere»

Andrew Tate își susține foarte mult stilul de viață pe care-l are, dar și părerile pe care acesta le are despre femei, fiind motivul pentru care a fost catalogat de foarte multe ori drept „misogin”. 

„Am fost sărac mult timp. Am făcut primul milion la 27 de ani, iar pe la 31-32 aveam 100 de milioane”, spunea Tate pentru presa din SUA, potrivit Forbes, citat de către GSP. 

Controverse

Acesta a fost dat afară de la Big Brother UK, în 2016, după ce a apărut într-un video în care agresa o femeie. Totuși, în urma acuzațiilor, acesta a susțin că este vorba doar despre un joc, iar femeia nu a fost rănită. 

Ulterior, acesta a fost criticat și pentru declarațiile pe care le-a făcut cu privire la mișcare „#MeToo”, care avea în vedere excluziune socială a violenței asupra femeilor. 

„Hărțuirea sexuală este dezgustătoare și nu poate fi scuzată. Totuși, nu e hărțuire dacă un bărbat se uită la tine, fluieră după tine sau te întreabă cum te cheamă. Timp de mult timp femeile au făcut sex pentru a obține diferite beneficii. Nu au fost abuzate. Dacă te pui în situația de a fi violată, trebuie să accepți că ai o vină”, spunea Tate în trecut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg