Elon Musk și Greta Thunberg, mesaje hilare pe Twitter după ce proxenetul Andrew Tate a fost prins

Ultima actualizare:

Situație tragicomică după ce Andrew Tate împreună cu brigada, fratele Tristan și cele două femei care îl susțineau, au fost prinși și băgați în arest, după ce s-au dat de gol pe Twitter în ceea ce privește locația în care se află.

După disputa cu activista de mediu Greta Thunberg, Andrew Tate a simțit nevoia să-i lase un mesaj pe Twitter, locul în care au început discuția. În video-ul postat, infractorul milionar apare cu două cutii de pizza, astfel că procurorii DIICOT au putut afla locația în care se află (n.r. mai multe puteți citi aici, cât și despre ”îngerii lui Tate”). Acesta comandase de mâncare de la pizzeria din Capitală, iar polițiștilor le-a fost ușor să-i găsească în vila din Tunari în care se aflau. Cel mai probabil, dacă Andrew nu posta imagini cu cele două cutii de pizza cu firma la vedere, autoritățile îi găseau mai greu.

După această gafă, Atât Elon Musk, cât și Greta Thunberg au făcut glume pe seama lui Andrew Tate. Acum, la o simplă căutare pe Google, putem vedea că modul în care s-a dat de gol infractorul este discutat de o lume întreagă.

Ironic, Elon Musk a sugerat că „uneori este mai bine să faci pizza acasă”.

Greta Thunberg a avut, de altfel, un mesaj amuzant, însă care a dus spre domeniul ei de activitate. „Asta se întâmplă când nu reciclezi cutiile de pizza”, a menționat Greta pe Twitter.

Unde au fost găsiți frații Tate?

Într-o vilă de 700 de mii de euro, cei doi frați, împreună cu Luana Radu și Georgiana Naghel, stăteau foarte relaxați, lansând mesaje controversate pe Twitter. Deși au intrat în țară fără probleme, deși erau căutați de autorități, Tristan și Andrew Tate au reușit să se strecoare în România și să se întoarcă în locuințele pe care le dețin. 

Autoritățile au reușit să dea de ei doar după ce au postat pe social media imagini cu două cutii de pizza de la un restaurant de fast-food cunoscut în Capitală. Joi, 29 ianuarie, procurorii DIICOT au descins în vila fraților Tate, arestându-i atât pe ei, cât și pe cele două femei care le erau partenere de afaceri.

Frații Tate au încercat să racoleze inclusiv persoane publice din România, printre acestea numărându-se Alexandra Stan și fiica lui Cozmin Gușă. 

Cântăreața a avut o relație cu Tristan Tate, iar acesta ar fi vrut să o introducă în lumea videochat-ului. Când și-a dat seama de intențiile lui, Alexandra Stan a renunțat la relația de iubire, care a durat doar câteva luni.

De altfel, Gabriela Gușă a fost abordată de Andrew Tate pe social media. Ea a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat.

„Prima dată când m-am interesat despre acești indivizi a fost atunci când am primit un mesaj de la unul dintre frații Tate, se întâmpla acum 3 ani. Aveam 16 ani, tocmai îmi făcusem cont de Instagram, dar eram plecată deja din țară, studiam în Austria.

Mi s-a părut dubios că un om cu câteva milioane de followeri, de care nu mai auzisem, îmi trimisese un mesaj explicit, cu scopul evident de a mă ”agăța”.

Pentru că expeditorul era localizat în zona Prahovei, mi-am întrebat, în trecere, foste colege de la liceul din Câmpina dacă au primit cumva și ele mesaje similare, și trei dintre ele mi-au confirmat că da.

Eu nu am răspuns mesajului, dar una dintre prietenele mele, care avea la vremea aceea 15 ani și era elevă în clasa a-X-a, a răspuns, și astfel a continuat conversația un timp cu ‘fratele Tate’”, a scris Daria Gușă, potrivit solidnews.ro.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net