Cozmin Gușă și fiica lui, Daria, infectați cu Covid de Sărbători: „Am primit pedepse!”

Ultima actualizare:

Consultantul politic Cozmin Gușă este „pedepsit” de Sărbători! Fostul politician a anunțat că este infectat cu Covid 19! Și fiica lui Daria Gabriela, aflată în Scoția unde studiază la o Universitate de prestigiu, s-a infectat cu noul coronavirus. Gușă este izolat la domicliu până pe 31 decembrie, nefiind nici vaccinat anti-Covid.

cozmin gusa jpg

Cozmin Gușă (51 de ani) va trebui să stea în carantină până la finalul anului, pe toată perioada Sărbătorilor. Acesta s-a testat și a aflat că are Covid 19. Cu doar o zi înainte, fiica lui Daria, aflată în Scoția, l-a anunțat că nu mai vine de Sărbători acasă, fiind infectată și ea noul coronavirus.

Asta da pățanie: am primit pedepse la sfârșit de an! Dumnezeu consideră totuși că ceva ceva n-am făcut bine în 2021. O așteptam să sosească în vacanță pe fiica noastră, după patru luni departe de țară și, cu o zi înainte, pe la prânz ne-a anunțat că a fost testată pozitiv și rămâne carantinată în Scoția pe perioada Sărbătorilor. N-are rost să vă descriu reacțiile familiei, aveți copii sau nepoți și știți cum poate fi”, a scris Cozmin Gușă, pe pagina lui de socializare.

„Viața ne dă și bune și rele”

Fostul politician a crezut că are doar o simplă răceală, însă s-a înșelat. Cozmin Gușă nu este nici vaccinat împotriva noului coronavirus și speră să treacă totuși cu bine prin boală.

Am făcut și eu temperatură, credeam că-i o răceală, m-am decis să mă testez, și-am ieșit și eu pozitiv la test. Carantină la domiciliu până pe 31 Decembrie deci! Fiica mea e vaccinată (altfel n-o primeau la școală), eu nu sunt, am încredere că o să ducem boala bine amândoi”, a mai spus acesta.

Daria Gabriela, fiica lui Cozmin Gușă, este studentă în Scoția Sursa: Facebook
Daria Gabriela, fiica lui Cozmin Gușă, este studentă în Scoția Sursa: Facebook

Cozmin Gușă se mândrește cu fiica sa, Daria, care a fost admisă la Universitatea St. Andrews din Scoția, universitate de prestigiu, cea mai veche din Scoția, devansând mai celebrele Oxford și Cambridge, conform BBC.

Ca să facă haz de necaz, fiica mea a decretat că va fi o perioadă de două săptămâni de petrecut timp calitativ tată-fiică, o să pălăvrăgim despre tot ce n-am avut timp să vorbim, fie și la modul virtual! Plus lecturi, filme, gândit la aceste experiențe sumbre ale vieților noastre din pandemie, vieți ce-au fost sacrificate prea ușor de mai-marii lumii ce-au vrut să reseteze lumea printr-o molimă cât un război biologic.

Mergem înainte prieteni, viața ne dă și bune și rele, de noi depinde cum le ducem. Vă zic la final o vorbă pe care mi-a spus-o tata în copilărie, dar am înțeles-o mult mai târziu: <Fiule, să ții minte că din viață scapă cine poate!> Să petreceți bine de sărbători, să fiți sănătoși și voioși!”, a mai spus Gușă, optimist pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net