Marcel Pavel îi cere daune morale de 200.000 de euro lui Cozmin Gușă. Afirmația care a declanșat conflictul


    Marcel Pavel s-a luptat pentru viața sa după ce a făcut o formă severă de Covid-19Sursă foto: Arhivă personală
Marcel Pavel s-a luptat pentru viața sa după ce a făcut o formă severă de Covid-19Sursă foto: Arhivă personală

Marcel Pavel se numără printre artiștii care au fost infectați cu noul coronavirus. Cântărețul a trecut prin clipe de groază din cauza temutului virus și s-a luptat pentru viața sa pe patul de spital. Cu toate acestea, Cozmin Gușă nu crede că suferința lui Marcel a fost reală și îl acuză de prefăcătorie. Iată cum a răspuns artistul acuzațiilor aduse.

Marcel Pavel este unul dintre cei care a făcut o formă severă a noului coronavirus. A fost internat în spital și a avut nevoie de oxigen pentru a putea face față bolii. Plămânii i-au fost grav afectați, iar artistul s-a temut pentru viața sa, după cum a mărturisit chiar el în repetate rânduri. Însă nu toți sunt de părere că suferința lui Marcel Pavel a fost reală. 

Invitat în platoul unei emisiuni, Cozmin Gușă a făcut o serie de afirmații controversate care l-au supărat teribil pe Marcel Pavel și l-au determinat să caute dreptatea în instanță. Cozmin Gușă a afirmat că Marcel Pavel s-a prefăcut bolnav doar pentru a obține o sumă de bani pe care o negociase anterior. 

Supărat pe acuzațiile aduse de politician într-o emisiune TV, Marcel Pavel este decis să își găsească dreptatea în instanță. La Prima TV, la Exclusiv VIP, acesta a spus că este decis să il dea în judecată pe Cozmin Gușă după ce a fost acuzat că s-a prefacut că are COVID și că îmbolnăvirea cu temutul virus era prevăzută în contract.

“O să îl dau în judecată și o să plătească bani grei. A spus că aveam în contract prevăzut să mă îmbolnăvesc de COVID și că nu am avut boala. Nu știu de ce a declarat asta. M-a sunat înainte cu 2 zile, i-am trimis și secrețiile de sânge și buletinul testelor pozitive la COVID și seara apare la TV și spune că nu am nimic și că mă prefac, că am primit bani. Eu era să mă pierd definitiv de pe această planetă și iată că acest om, despre care am crezut că îmi e prieten, face declarații în defavoarea mea care au adus un linsaj media asupra mea. Nu are dovezi, dacă vine cu dovezi îi plătesc eu daune. Vreau să îi cer cel puțin 200.000 de euro. Eu nu l-am sunat să îi reproșez ceva, îl dau în judecată. Dacă nu are grijă de ceea ce spune trebuie să răspundă. Este prea alintat de anumite TV și mi se pare că le știe pe toate”, i-a povestit Marcel Pavel prezentatorului emisiunii, Cristi Brancu. 

Marcel Pavel, mărturii după ce a văzut moartea cu ochii

  • „Era infernal, o dată la patru ore mi se făceau injecții, după care la șase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost șocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam”.
  • „Am fost pus la îndoială de prieteni de la care nu mă așteptam. Am fost politicos, puteam să le închid telefonul în nas. Oameni buni, schimbați-vă aceste idei bolnave”, a declarat Marcel Pavel, la Antena 3, furios pe cei care nu au crezut în boala sa.
  • „Toți suntem bulversați, îi văd cum se manifestă, unii pacienți nu recunosc. E plină lumea de dezinformări și fake news. Cum îți permiți să spui că virusul nu există. Eu am fost jumătate echilibrat, am spus <<sigur ceva există>>. Suntem pe primul loc în Europa.
  • Familia mea a fost afectată. Fetița mea mi-a pus întrebarea aceasta legată de coronavirus, mi-a spus că <<nu mai vreau să mă uit la televizor, nu vreau să mor>>. Când mi-a spus fetița mea acest lucru, mi-a căzut cerul în cap. Un copil de 7 ani mi-a spus asta, când eu încă eram sceptic.
  • Sunt foarte documentați copiii din ziua de azi. Soția mea a suferit foarte mult, dar nu se manifestă. Dar s-a consumat foarte mult. Iar băieții mă întrebau în fiecare zi dacă sunt bine”, a declarat Marcel Pavel la „Sinteza Zilei”.
  • „Credeam că-i conspirație, război economic, nu-s cadru medical, dar acum m-a speriat. N-am avut nimic până acum 3 săptămâni.  La filmări la „Te cunosc de undeva” erau 40 de grade, 11 ore am stat acolo, am dormit doar 2-3 ore pe noapte, s-a instalat la sinusuri.

Citește și:

Cozmin Gușă, despre trădarea din politică și amor, în emisiunea lui Rifai: "Detestam baronii plini de lux"

Marcel Pavel, mărturii după infernul COVID-19: „Am tușit sânge, am făcut 45 de injecții, nu am mâncat 7 zile. Am fost șocat"

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
Regina Elisabeta a II a jpg
horoscop financiar 1 webp
proteste violente china covid noiembrie 2022 jpg
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău