Asta e cea mai mare gogoașă din lume! Incredibil cât cântărește

Ultima actualizare:

Bucătarul Nick DiGiovanni și Lynn Davis nu sunt străini Cărții Recordurilor. Cel mai recent record al lor este o gogoașă roz de 102,5 kilograme. Cu aceasta, au obținut titlul de record mondial Guinness pentru „Cea mai mare gogoașă din lume”. 

Cea mai mare gogoașă din lume
Gogoașa a intrat în Cartea Recordurilor (captură video Youtube)

Pentru a obține acest record, DiGiovanni și Davis au fost obligați să termine uriașa gogoașă în doar opt ore. În plus, ea trebuia să aibă cel puțin în 30 cm înălțime. Sâmbătă, Nick DiGiovanni a postat un videoclip pe YouTube care a documentat procesul pas cu pas al modului în care a fost făcut uriașul desert.

Gogoașa a fost donată oamenilor străzii

Conform acestuia, gogoașa finală a fost echivalentă cu 1500 de gogoși obișnuite. Bucătarii au donat gogoașa unui adăpost pentru oamenii străzi din Boston, cu ajutorul The Farmlink Project, o organizație care se ocupă de distribuirea alimentelor pentru persoanele nevoiașe.

Un punct important de remarcat aici este că această creație culinară este cea mai mare din lume datorită greutății sale. Nick și Lynn au făcut faimoasa gogoașă roz în stil Homer Simpson pentru a-și înscrie numele în Cartea Recordurilor. Într-o conversație cu Guinness, Nick a împărtășit cum au luat decizia de a face gogoașa roz în stil Homer Simpson, după multă deliberare și puțină ceartă. Au dat peste ideea unui tort-gogoașă, în timp ce făceau cercetări online.

Coacerea prăjiturii în formă de gogoașă, utilizarea glazurii perfecte, apoi decorarea desertului nu a fost un proces simplu. Celor doi le-au trebuit aproximativ 8 ore, muncă enormă și presiune intensă pentru a face acest desert record.

Aceștia au folosit ulei, zahăr, zahăr brun, ouă, cinci kilograme de smântână, extract de vanilie de casă, pudră de cacao și extract de cacao drept ingrediente principale.

Pentru a decora dgogoașa, au pus peste ea glazură de cremă de unt. În cele din urmă, au adăugat fondant pentru a obține tușele reale ale unei gogoși clasice roz în stil Homer Simpson.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net