Un restaurant cunoscut servește înghețata de ciocolată în...WC! „Cred că sunteți în faliment”

Ați mânca așa ceva? Nu oricine are curaj! Un restaurant de fițe a atras multă atenție online datorită celui mai recent desert – un vas de toaletă plin cu înghețată de ciocolată. WC-ul mânjit cu desertul rece, pe care l-a botezat „A Treia Casă a Excrementelor”, este dezgustător pentru unii, însă altora le place această idee bizară.

Restaurantul Gordos servește înghețată de ciocolată într-un vas de toaletă
Vasul de toaletă vine mânjit cu înghețată de ciocolată (Foto: capturi video)

Gordos, un restaurant popular din Holon, Israel, a ajuns viral pe rețelele sociale, datorită acestui mod în care servește înghețata, dar și numelui pe care l-a ales pentru desert. A Treia Casă sau Al Treilea Templu este un concept foarte important în Iudaism, care se referă la un templu ipotetic reconstruit din Ierusalim, potrivit Oddity Central.

Mulți au considerat că restaurantul a luat derâdere religia lor, așa că e de înțeles de ce sute de oameni s-au arătat supărate de gestul celor de la Gordos, în timp ce alții nu au luat atât de în serios acest concept.

„Şocant. O astfel de lipsă de respect pentru religia iudaică, reprezen tând mai mult de 50 la sută din populația țării.”, a scris o persoană indignată de videoclipul publicat de restaurantul Gordos, pe pagina oficială de Instagram - urmărită de peste 10.000 de oameni. 

„Probabil că sunteți în pragul falimentului dacă v-ați hotărât să șocați pe toată lumea cu o idee atât de dezgustătoare”, a comentat altcineva. Conceptul de înghețată servită într-un vas de toaletă nu e nou și a mai fost folosit și de alte restaurante în trecut, dar Gordos este primul local care s-a străduit la capitolul realism, chiar dacă produsul lor provoacă greață multora.

Restul deserturilor oferite de acest restaurant arată delicios, deci cu siguranță a dorit să își facă reclamă într-un mod șocant, pentru ca numele său să fie cunoscut în toată lumea. Și se pare că a reușit această performanță!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net