Au închis autostrada din cauza unor porci! Imagini comice

De-a râsu`- plânsu`! Autoritățile din Ohio, SUA, au avut parte de o misiune neobișnuită, zilele trecute. Un camion care transporta 1.900 de purceluși s-a răsturnat, după ce șoferul a făcut o manevră greșită.

1.900 de purceluși au „evadat” pe o șosea din Ohio (Foto: Facebook/Vandalia Division of Fire)
1.900 de purceluși au „evadat” pe o șosea din Ohio (Foto: Facebook/Vandalia Division of Fire)

Cele mai multe dintre animale au profitat de libertate după ce șocul inițial al accidentului a trecut și s-au plimbat nestingherite pe șosea Astfel, autoritățile au fost nevoite să închidă autostrada din Ohio pentru cinci ore, până când echipajele de poliție și de pompieri au reușit să prindă toți purcelușii „rebeli”.

„Vino aici, micuțule”, este auzit un strigând un pompier, în timp ce alerga după unul dintre animale.

Operațiunea de salvare a purcelușilor a durat cinci ore

Pompierii s-au pozat cu porcii (Foto: Facebook/City of Vandalia Division of Fire)
Pompierii s-au pozat cu porcii (Foto: Facebook/City of Vandalia Division of Fire)

Aceștia au fost urcați într-un alt camion și transportat la locul de destinație. Din fericire, incidentul nu a provocat evenimente rutiere, iar șoferul camionului răsturnat a suferit doar răni minore, potrivit site-ului de știri Local12. Din investigația preliminară reiese că o semiremorcă Western Star, condusă de Joshua Henderson, 30 de ani, din Lexington, Oklahoma., se afla în direcția nordului pe I-75 și s-a răsturnat în timp ce urca pe rampă către I-70. Bărbatul nu consumase alcool sau alte substanțe interzise, potrivit autorităților locale.

Divizia de pompieri a orașului Vandalia a spus pe Facebook vineri, imediat după ora 20:30, că echipajele sale îi ajută pe pompierii din comuna Butler care au răspuns la un accindet, în care a fost implicat un camion răsturnat, pe rampa nordică a I-75 pe I-70 spre vest. „Pompierii încearcă să prindă purcelușii care au scăpat din camionul răsturnat”, au spus oficialii de la City of Vandalia Division of Fire.

Șoseaua a rămas închisă toată noaptea, în timp ce echipajele au lucrat pentru a tracta camionul și a localiza toți purceii. 

image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net