Femeie ucisă și dată la porci! S-a aflat motivul pentru care a fost omorâtă în urmă cu 6 ani

Maria Chindamo, o femeie de afaceri din Italia care a dispărut în urmă cu șase ani, a fost ucisă, iar cadavrul i-a fost dat hrană la porci, au comunicat anchetatorii din Italia, care au făcut publice datele investigației privind dispariția bizară a femeii.

O femeie a fost ucisă și dată la porci
O femeie a fost ucisă și dată la porci

Cine a ucis-o pe femeia dispărută în 2016

84 de persoane au fost arestate ca urmare a acestui caz de către carabinierii Comandamentului provincial Vibo Valentia. Ancheta a scos la iveală că antreprenoarea a fost ucisă şi făcută să dispară de Salvatore Ascone, în vârstă de 57 de ani, care ar fi comis crima. 

Maria Chindamo a dispărut în 6 mai 2016 de la ferma ei din Limbadi. Anchetatorii au descoperit că a fost ucisă din cauza unei afaceri imobiliare, iar corpul i-a fost dat hrană la porci, pentru a i se pierde urma. 

În comiterea crimei, Ascone a fost ajutat de alte două persoane – un minor la acel moment și un bărbat care între timp a murit.

Femeia a fost omorâtă deoarece a refuzat ofertele mafioților care voiau să îi cumpere terenul. Maria Chindamo moștenise terenul de la fostul soț, care se sinucisese în 2015, scrie Digi24.ro.

Cei doi ar fi început o relaţie sentimentală, după sinuciderea soțului ei, Vincenzo Puntoriero, care a avut loc în 2015. 

Ce a declarat fratele victimei 

Maria Chindamo a fost ucisă și dată la porci Foto: Profimedia
Maria Chindamo a fost ucisă și dată la porci Foto: Profimedia

Vincenzo Chindamo, fratele Mariei Chindamo, a declarat că arestarea criminalului face dreptate în acest caz. „În toți acești ani, am vrut să aflu adevărul despre uciderea surorii mele. Nu am încetat niciodată să cred în justiție, iar acum, simt că răbdarea mi-a fost recompensată. Aștept ca cei responsabili pentru crimă să fie pedepsiți, sunt sigur că așa va fi. 'Ndrangheta este învinsă”, a spus bărbatul.

„Toate acestea s-au întâmplat pentru că această femeie, Maria Chindamo, după sinuciderea soțului ei cu un an înainte de moartea ei, a vrut să devină antreprenor, să își cultive terenul și să aibă grijă de copiii ei și chiar s-a înscris la Universitate. Această libertate a ei, această dorință de a fi independentă, de a fi femeie, nu i-a fost iertată și la trei zile după ce a postat fotografia cu noul ei partener pe rețelele sociale a dispărut. A fost o crimă înfiorătoare. Nu i-a fost permis luxul de a începe o viață nouă", declarau apropiații acesteia. 

Procurorul de caz Nicola Gratteri a declarat că Maria Chindamo a fost omorâtă deoarece și-a permis libertatea de a fi o femeie liberă, independentă, care voia să se înscrie la facultate și să devină antreprenor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net