Criminala din Mangalia, noi dezvăluiri: a evitat o tragedie când avea doar 9 ani. Ce traume are din copilărie

Ultima actualizare:

Avocatul Loredanei Atănăsoaie, tânăra care şi-a ucis colega în Mangalia, a declarat că aceasta se află sub procedura expertizei psihiatrice şi se aşteaptă să primească cea mai severă pedeapsă. Totodată, acesta a spus că fata a fost victima violenței în familie, scrie adevărul.ro. 

Loredana se așteaptă să primească pedeapsa maximă Foto: Facebook
Loredana se așteaptă să primească pedeapsa maximă Foto: Facebook

Ce pedeaspă ar putea să primească Loredana 

Avocatul tinerei care și-a ucis colega în Mangalia a declarat că aceasta are sentimente de regret pentru fapta comisă. Totodată, Loredana Atănăsoaie se află sub procedura expertizei psihiatrice şi se aşteaptă să primească cea mai severă pedeapsă. Este vorba despre o pedeapsă de 20 de ani de închisoare.

„Încă după momentul săvârşirii faptei a avut aceste sentimente care se acutizează din ce în ce mai mult. Este sub procedura expertizei psihiatrice şi în această perioadă, urmează să fie reexaminată din punct de vedere psihiatric şi în baza tuturor probelor se va aprecia în consecinţă. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care încadrarea juridică este de la 10 la 20 de ani, se aşteaptă inclusiv să primească cea mai severă măsură, adică o pedeapsă de 20 de ani”, a declarat avocatul acesteia. 

Tânăra care a ucis a fost victima violenței în familie 

Potrivit informațiilor oferite de avocat, tânăra care a comis crima din Mangalia a fost victima violenţei în familie. „Când avea 9 ani, tatăl a sărit cu cuţitul la mama sa, în timp ce aceasta era însărcinată în cinci luni şi datorită intervenţiei Loredanei, nu s-a ajuns la acel moment la o tragedie”, a conchis avocatul Cristian Ion. 

Loredana a primit încă 30 de zile de arest

Tribunalul Constanța a decis prelungirea măsurii arestării preventive pentru Loredana, tânăra care și-a omorât cea mai bună prietenă.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza art. 234 şi urm. C. proc. pen, prelungeşte durata măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 06.09.2023 şi până la data de 05.10.2023, inclusiv”, se arată în minuta instanţei, potrivit sursei citate anterior.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net