Mama Loredanei face lumină în cazul crimei din Mangalia! De la ce ar fi apărut, de fapt, motivul de cearta dintre criminala și victimă

Crima din Mangalia, de acum câteva zile, a șocat întreaga țară. Loredana, o tânără în vârstă de doar 18 ani, și-a ucis prietena, apoi ar fi băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc cu un taxi, a pus-o sub o bancă, unde a fost găsită a doua zi dimineață de un pescar. Mama tinerei ucigașe s-a încumetat să facă primele declarații referitoare la acest eveniment tragic. 

Crima in Mangalia

Mama Loredanei a povestit că cele două fete care au fost implicate în acest eveniment tragic erau prietene încă din copilărie. Mai mult decât atât, acestea au fost colege de bancă la școală și au trăit multe momente împreună. Însă, mama Loredanei a dezvăluit că acestea au mai avut conflicte în trecut, dar niciunul nu părea că ar putea duce la o astfel de tragedie.

Care sunt primele declarații ale mamei Loredanei

Se pare că certurile dintre cele două fete au pornit de la un băiat. Este vorba despre Ionuț, iubitul uneia dintre tinere. Din cauza acestuia, ele au ajuns să se tot certe. Pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple, fetele își modificaseră și orarul de la muncă ca să se întâlnească cât mai puțin în locuința pe care o împărțeau.

Însă, se pare că această decizie deși le-a rărit certurile, a dus la tensiuni majore care au culminat cu această crimă oribilă.

„Loredana nu era violentă, din contră"

Mama Loredanei a mărturisit că este extrem de afectată de ceea ce s-a întâmplat și nu înțelege cum s-a putut ajunge la crimă. De asemenea, aceasta susține că fata ei nu era deloc o persoană violentă, iar evenimentele întâmplate au șocat-o. 

Ce s-a întâmplat acolo, nu știu. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de a făcut asta. Sunt terminată, nu mai pot. S-au certat mai demult, iar s-au împăcat, iar s-au certat. Au stat și în chirie amândouă. Nu știu, nu știu, nu știu. Loredana nu era violentă, din contră.

Au învățat amândouă, au stat în aceeași bancă la școală. Ce s-a întâmplat acolo nu pot să-mi dau seama. Știu că s-au certat pe iubitul fetei, pe Ionuț. Știu că s-au schimbat pe tură, una să lucreze dimineața și alta după-amiază ca să nu se mai întâlnească în cameră și atât. În rest nu știu”, a povestit mama Loredanei

Ce i-a spus Loredana, după ce a comis crima, mamei sale

Imediat după ce a comis crima, într-un apel telefonic cu mama sa, Loredana i-a spus acesteia că a căzut pe scări. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net