Țara arde și baba...se piaptănă! Criminala din Mangalia, Loredana, i-a cerut un lucru uluitor mamei sale, din arest: „I-am dus...”

Recent mama criminalei din Mangalia și-a vizitat pentru prima dată fata în arest. Vă reamintim că o țară întreagă este șocată de crima oribilă pe care Loredana a comis-o în urmă cu aproximativ două săptămâni. Află ce i-a cerut tânăra mamei sale să îi aducă în arest.

Ce a primit Loredana de la mama ei în arest
Ce a primit Loredana de la mama ei în arest

Recent mama Loredanei a vizitat-o pe fiica sa pentru prima dată, după ce Tribunalul din Cosntanța a emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile. 

În noaptea de 5 spre 6 august, Loredana Atănăsoaie, o fată de 18 ani din comuna Cozmeşti (Vaslui), şi-a ucis, după o ceartă, cea mai bună prietenă, pe Alina Elena Ciobanu (18 ani), în camera de la hotelul Semiramis din Saturn unde erau cazate. Cele două fete veniseră împreună la mare să lucreze drept cameriste, la hotelul Narcis din Saturn. După ce i-a tăiat gâtul, i-a băgat corpul într-o valiză, aruncându-l apoi sub o bancă dintr-un parc din Mangalia.

Ce a primit Loredana de la mama ei în arest

Potrivit antena3.ro, mama Loredanei a făcut primele declarații după ce a vizitat-o pe Loredana. Femeia a spus că timp de câteva zile a luat pastile pentru a se calma și a hotărât să o vadă pe fiica ei abia după ce s-a mai liniștit puțin, deși în continuare se află sub tratament, șocul fiind imens. 

„E năucită de cap, e aeriană”, au fost primele cuvinte pe care mama Loredanei le-a spus după ce a ieșit din clădirea arestului. Ulterior a fost întrebată ce anume i-a dus fetei sale, iar aceasta spus că i-a cerut trei shaorma și o pereche de adidași. 
În timpul vizitei se pare că cele două nu au deschis subiectul crimei, iar mama tinerei spune că au vorbit doar despre familie: „N-am vorbit… Am vorbit de Radu, de Raluca, de Vlăduț, frații ei. Îi e dor de ei”.

În același timp femeia spune că nu îi vine să creadă că s-a întâmplat așa ceva, mai ales că Loredana ar fi fost o fire sufletistă. 

„Bărbatul casei, că suntem singuri de 9 ani. Făcea treabă, învăța, se ducea la școală, făcea naveta, pleca la 7 se întorcea la 3”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
protest INQUAM Photos  jpg
image
image
image
image
image
image
12017640 525980050886004 8476851395779044594 o jpg
drugtest rezultat pozitiv   foto ipj olt jpeg
1 numerologie jpg jpeg
tren cfr gara jpg
pensie jpeg
zodii norocoase jpg
image png
Router Acer Predator Connect W6 FOTO Adrian Pogîngeanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net