Îți faci cruce! Ce făcea Loredana, în timp ce Alina își dădea ultima suflare: oamenii legii au rămas șocați!

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul crimei de la Mangalia. Loredana Atănăsoaie, de 18 ani, care și-a ucis cu sânge rece prietena, Alina Elena Ciobanu, nu prezintă pic de regret în urma crimei comise și ar trebui să ajungă direct în fața psihiatrului, potrivit psihologilor.

Loredana a povestit, fără remușcări, ce a făcut în timp ce Alina își dădea ultima suflare
Loredana a povestit, fără remușcări, ce a făcut în timp ce Alina își dădea ultima suflare

Detalii tulburătoare despre cum Loredana și-a omorât cea mai bună prietenă ies la iveală în urma raportului emis de psihologi. Aceștia sunt de părere că tânăra nu are nici o urmă de regret, vrând doar să mimeze părerile de rău, și că fapta sa, prin felul în care a orchestrat totul, este încadrată la cel mai înalt grad de sadism, astfel, reprezintă cu adevărat un caz care o trimite pe ucigașă direct în fața psihiatrului.

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie. Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au declarat surse din anchetă.

„Numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare”

Este clar că intenția Loredanei a fost de a își omorî prietena, potrivit concluziilor emise de psihologi. Ucigașa a stat și și-a privit în ochi prietena în timp ce îi astupa gura cu mâna pentru a nu o mai auzi cum horcăie, în cele 30 de minute de agonie ale victimei. Astfel, aceste detalii tulburătoare i-ar putea aduce Loredanei sentința pe viață, iar acum va fi trimisă în Capitală pentru a fi supusă unui examen psihiatric.

„Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maiou și lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie.

Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie.Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, au mai dezvăluit surse din anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net