Victimă colaterală a criminalei din Saturn, taximetristul face un gest disperat pentru a scăpa de coșmarul acelei nopți

Loredana Atanăsoaie nu are încă 18 ani, dar a curmat o viață și prin fapta ei a produs suferință enormă. Mama ei, o femeie simplă de la țară este cocoșată de durere. Și-a crescut fiica cu frică de Dumnezeu, iar pe Alina o iubea ca pe propriul copil. Nu a rezistat totuși să nu își vadă fata. A plecat cu trenul din Vaslui și a venit la București. A stat față în față cu Loredana cu sufletul împietrit de durere. Fiica, cuprinsă de remușcări, a izbucnit în plâns când a dat cu ochii de cea care i-a dat viață. 

image

„Nu sunt bine deloc”

Taximetristul care a preluat cursa Loredanei Atănăsoaie în noaptea în care a adolescenta și-a omorât cea mai bună prietenă, trăiește un adevărat coșmar. Omul nu își poate reveni din șoc că a transportat cu mașina trupul copilei ucise.

Bărbatul a mers la biserică să își găsească liniștea și a vorbit cu un preot. „Nu sunt deloc bine” a spus taximetristul.

Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Sunt într-o stare nașpa, vreau să renunț la taxi. Am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Eu nu știam ce e acolo, eu mi-am făcut datoria, eu dacă știam o luam pe aia de acolo? O să renunț la taximetrie pentru că am familie acasă”, a povestit bărbatul la Antena 3.

Bărbatul își derulează continuu în minte imaginile acelei nopți. Își tot repetă că nu a știut ce este în valiză, dar că l-a surprins greutatea acesteia.

„Era grea, chiar am întrebat-o: <Ce ai în valiză?> și mi-a zis că are haine și rechizite. Eu am zis că nu pot să bag că mă doare mijlocul, dacă poți să îl bagi, bagă-l, dacă nu, hai că eu plec, că mai am curse de făcut. Și venea un băiat, cred că erau prieteni, nu știu cine era. Am fost la gară, a vrut să scoată bani de la gară și mi-a zis: <Nu poți să mă duci la Vaslui?> Nu te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și mă duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: <Nu, lasă-mă în parc>. Trăgea de troler, zic: <Ho, mai încet… Câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina>. Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos”, a relatat taximetristu

Bărbatul cere acum ajutor divin pentru a-și putea reveni din șoc.

„Regrete, regrete, regrete, să o iert”

Cu o durere nesfârșită, mama Loredanei Atănăsoaie a ajuns în București și și-a vizitat fiica aflată după gratii.

Loredana a izbucnit în plâns când și-a văzut mama și i-a cerut să o ierte.

„A început să plângă. Regrete, regrete, regrete, să o iert...Nu cred că și-a dat seama ce a făcut... Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată...", a povestit mama fetei arestate pentru Antena 3.

Femeia spune că este terminată și că nu își poate explica ce s-a întâmplat între cele două, mai ales că erau prietene din copilărie și crescuseră împreună.

Femeia este șocată de crima cu sânge rece comisă de fiica și a declarat că a vorbit cu aceasta chiar în ziua crimei. Femeia afirmă că fiica ei i-a spus că Alina a căzut pe scări şi nu a amintit nimic despre crimă.

„A zis că Alina a căzut pe scări şi restul nu ştiu. Alina a fost şi în casă la mine, le-am crescut de mititele. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de i-a făcut asta, sunt terminată. S-au certat mai demult, s-au împăcat, au stat şi în chirie amândouă. S-au certat, s-au schimbat şi de la serviciu, ca să nu se întâlnească în cameră. Nu știu, nu știu, nu știu. Loredana nu era violentă, din contră".

”Doamne! Copila asta a mea a nenorocit două familii”, a mai spus femeia distrusă de durere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net