Ultima postare a Alinei, înainte de a fi ucisă de Loredana. Nimic nu prevestea tragedia

Ultima actualizare:

Alina, tânăra ucisă la Mangalia chiar de către prietena ei Loredana, a postat ultima dată pe pagina sa de Facebook acum o săptămână și ceva, mai exact pe 1 august. Au apărut în spațiul public și alte câteva imagini, făcute recent, cu ea și colegii ei, în timpul unor activități extra-școlare. Nimic din toate acestea nu avea să prevestească tragedia care avea să urmeze la scurt timp. Astăzi, tânăra va fi înmormântată, iar pe ultimul drum o vor însoți familia și colegii săi.

Alina, tânăra ucisă la Mangalia de prietena ei Loredana. Foto: Click.ro.
Alina, tânăra ucisă la Mangalia de prietena ei Loredana. Foto: Click.ro.

Ultima postare pe Facebook a Alinei

Pe 1 august, Alina - tânără care a fost omorâtă chiar de către prietena ei Loredana, din cauza unui băiat - avea să posteze pentru ultima dată pe o rețea de socializare. Fata, în vârstă de doar 18 ani, și-a pus pe profilul său de Facebook o fotografie în care apare chiar ea, cu spatele la cameră, privind marea. 

Ultima postare publicată de Alina pe contul său de Facebook
Ultima postare publicată de Alina pe contul său de Facebook

Implicată în activități extra-școlare

Alina învăța la o clasă de Științe Sociale și avea foarte mulți prieteni. Acesteia îi plăcea, după cum spun toți colegii ei, să se implice în tot felul de activități extra-școlare. Nu rata niciodată ocazia de a participa la astfel de experiențe atunci când i se ivea ocazia. Acum câteva luni, mai exact la finalul lunii martie, Alina a participat la un proiect cu tema ”gestionarea furiei prin comunicarea nonviolentă”. Astfel, ea a avut ocazia să vorbească despre ”emoțiile negative care ascund nevoi neîmplinite și despre gestionarea furiei din perspectiva comunicării nonviolente”.

Alina va fi astăzi înmormântată

Astăzi are loc înmormântarea Alinei, în satul Buda, comuna Osești, de unde provine familia ei. Familia fetei au fost ieri la Mangalia pentru a-i ridica trupul.  Ea o să fie înmormântată în rochie de mireasă. 

„Cu părere de rău pentru situaţia asta de necrezut, tind sa spun ca sora mea, Alina Elena va fi înmormântată în satul Buda, în joia aceasta! Cei care puteţi şi doriţi sa o conduceţi pe ultimul drum sunteţi aşteptaţi cu drag. Dumnezeu sa o ierte!” a spus Ionuţ Ciobanu, fratele Alinei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net