Baba Vanga, premoniții cumplite pentru 2023! Ce se va întâmpla în România

De-a lungul timpului, Baba Vanga a făcut numeroase premoniții, care mai de care mai sumbre. În „notițele” rămase „moștenire” de la Nostradamus din Balcani, așa cum mai este cunoscută, a vorbit și despre țara noastră și despre ce se va întâmpla în anul 2023. 

Baba Vanga a vorbit și despre situația în care se va afla România, în anul 2023. Din păcate, veștile nu sunt tocmai bune, ci din contră. Nostradamus din Balcani a prezis lucruri cumplite pentru țara noastră.

Baba Vanga, premoniții despre România. Ce se va întâmpla în anul 2023

După ce țara noastră a fost lovită de criza financiară, am trecut și încă mai trecem prin pandemia de coronavirus și multe alte lucruri și-au cam pierdut strălucirea și importanța, nenorocirile nu se opresc aici. 

În înscrisurile sale, Baba Vanga a vorbit și despre cum vor evolua lucrurile și evenimentele în România, în anul viitor. 

Potrivit spuselor acesteia, la noi în țară vor fi multe schimbări de ordin politic, dar ne vom bucura și de o ascensiune în acest sens. Pe de altă parte, o previziune cumplită a Babei Vanga anunță, în România, un început de foamete din cauza prețurilor exagerate ce vor urma să fie aplicate în zona alimentară. Din fericire, se pare că lucrurile se vor îndrepta, susține ea, în documentele lăsate după moarte. 

Citește și - Cine a fost Baba Vanga, "Nostradamus din Balcani". Cum a rămas oarbă la 12 ani

Acesta nu este, însă, primul lucru pe care îl spune Baba Vanga despre România. În perioada în care vorbea despre viitor, Nostradamus din Balcani a lăsat un mesaj extrem de important pentru țara noastră.

Baba Vanga, premoniții pentru România, în 2023
Baba Vanga, premoniții pentru România, în 2023

„Românii sunt oameni speciali”

Cu puțin timp înainte să moară, Baba Vanga a vorbit despre România. Vorbele bătrânei din Bulgaria au fost înregistrate cu ajutorul unui magnetofon, iar înregistrarea i-a lăsat-o uneia dintre nepoatele sale. A avut, însă, o singură condiție: ca aceasta să ajungă la o anumită persoană, la o anumită dată. „Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”, a spus aceasta.

„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire.

Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său”, a mai continuat Baba Vanga. 

Alte premoniții pentru anii următori

Baba Vanga a vorbit și despre anii ce urmează. Celebra prezicătoare a văzut un viitor schimbător, cu evenimente de tot felul, astfel:

2023 - se va schimba orbita Pământului, se va detecta existența ființelor extraterestre și acestea chiar vor ajunge pe Pământ

2025 - În Europa se va întâmpla ceva cu totul neobișnuit și va fi pustiită

2028 - În acest an, Baba Vanga a prezis că va înceta foametea 

2033 - Nivelul Oceanelor va crește din cauza faptului că se va topi gheața de la Poli

2084 - Omenirea va fi lovită de o nouă boală care va produce îmbătrânirea tuturor în numai câteva secunde

2154 - Animalele se vor schimba complet, vor deveni pe jumătate oameni

3797 - Oamenii vor locui pe alte planete, după ce viața pe Terra se va termina

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net