Bancul zilei. Care este diferenta dintre salariul minim și o canapea? Răspunsul comic care i-a amuzat pe români

Bancul zilei de astăzi este unul special, adaptat vremurilor noastre și, specific românilor, unul care face haz de necaz, ca să trecem mai ușor peste toate problemele. 

Bancul Zilei 15 iunie
Bancul Zilei 15 iunie

Bancul Zilei, 15 iunie 2022

Acum, avem o ghicitoare specială, la care doar câțiva reușesc să răspundă fără să stea pe gânduri.

Care este diferența dintre salariul minim și o canapea?

O canapea poate să susțină o familie.

Încă un banc amuzant, pe care să-l spui celor din familie, mai ales atunci când sunt încăpățânați și doresc să meargă la medicul de familie.

Un schelet merge la doctor. Ajunge la cabinet, bate la ușă. Doctorul răspunde „Da?!" Scheletul intră. Își ridică doctorul privirea la schelet: „păi, acum se vine?”.

S-ar putea să te intereseze și: Bancul zilei. „Profesoara îi întreabă pe copii ce fel de meserii au tații lor” - Răspunsul fabulos al lui Bulă!

Ce este umorul 

Umorul este printre lucruri care ne fac viața mai frumoasă. Acesta este caracterizat prin soluții neașteptate, caraghioase care poate produce râsul. În general, persoanele cu un simț al umorului sunt cele care prin gesturi sau în mod verbal pot declanșa râsul celor din jur. 

Vezi și: Bancul cu popa. Gluma la care râd toţi bărbaţii însuraţi

Simțul umorului este influențat de tradiție, cultură, istorie sau avuție. De foarte multe ori, acesta diferă și în funcție de perioada istorică, multe glume ce au fost amuzante în 1500 nemaifiind actuale. 

Umorul, prin definiția sa, poate fi usturător prin satiră, ironie, batjocură, cinic sau blând binevoitor, plin de înțelegere sau autocritic. 

Definiția lui Otto Julius Bierbaum (n.r. - scriitor german , 1865 - 1910): „Umorul subliniază tăria și slăbiciunea făcând totodată legătura între ele; umorul ia naștere în situațiile de criză, neputința de a rezolva anumite probleme, râsul fiind provocat de soluțiile greșite de rezolvare a lor, păstrând mai departe voia bună și optimismul.”.

Umorul poate fi prin forme vebale: bancuri sau anecdote, glume sau poante. Non-verbal, prin gesturi sau farse sau chiar anti-umor, caracterizat prin acele bancuri seci la care încerci să nu râzi, deoarece sunt ciudat de amuzante prin natura lor. 

„Umorul este refugiul din fața deznădejdii", declarase Christopher Fry, scriitor englez.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net