Casa lui este o ambulanță! Călătorește cu ea prin toată Europa

CJ Gray, un vlogger în vârstă de 34 de ani din Coventry, Anglia, a transformat o ambulanță într-o locuință de vis. Stă deja în ea de șase ani și își petrece timpul jucând jocuri video și călătorind. Până acum, a vizitat 13 țări și nu vrea să se oprească aici.

CJ Gray și câinele lui, Lance, locuiesc într-o ambulanță
CJ Gray și câinele lui, Lance, locuiesc într-o ambulanță (Foto: Instagram)

CJ Gray a fost cu ambulanța lui în Marea Britanie, Franța, Spania, Portugalia, Italia, Austria, Germania, Luxemburg, Belgia, Țările de Jos, Danemarca, Suedia și Norvegia. El se află în prezent în Portugalia, conform publicației NY Post. Gray a spus că a cumpărat inițial ambulanța pentru că se simțea blocat într-o rutină și dorea să trăiască propria lui aventură. Recent, și-a făcut curaj și a pornit într-o călătorie de 9 luni în toată Europa.

Așa arată în interior (Foto: Instagram)
Așa arată în interior (Foto: Instagram)

CJ Gray a investit 5.000 $ în renovarea ambulanței

Acum, ambulanța este casa lui permanentă și călătoritul este modul lui de viață. „Am cumpărat ambulanța de la o firmă medicală privată care a folosit-o pentru evenimente. Inițial, căutam doar camionete obișnuite, dar apoi am avut această idee excentrică. Dubița asta nu a fost niciodată terminată. De când am cumpărat-o, tot apar lucruri noi pe care trebuie să le îmbunătățesc la ea.”, a declarat el, conform sursei citate mai sus. Până acum, bărbatul a investit peste 5.000 de dolari în renovarea ambulanței: „Are caroserie izolată, cu geamuri termopan, dulapuri mari exterioare, un încălzitor diesel, aer condiționat, un invertor de 2000 W și tot cablajul de la rețea merge la prize.

Cele mai multe erau pentru echipamente medicale, dar acele porturi au fost întrerupte și au fost adăugate USB-uri, corpuri de iluminat sau alte accesorii în locul lor”, a continuat el. CJ Gray a mai spus că a păstrat cea mai mare parte a mobilierului medical din ambulanță, deoarece era de înaltă calitate.

Pentru ca autoturismul să se fie mai confortabil, Gray l-a vopsit gri, a reparat sistemul electric, a adăugat o canapea extensibilă, un TV, o baie și un rezervor de apă. CJ se vede trăind așa mult și bine: „Chiar nu-mi e dor să trăiesc într-o casă, multe lucruri mi se par străine acum, ca de exemplu... prea multe camere!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net