Cât investesc românii în securitatea personală?

Ultima actualizare:
Camerele pot fi accesate şi de pe dispozitive mobile
Camerele pot fi accesate şi de pe dispozitive mobile

O piata tot mai mare si in continua expansiune, este cea a camerelor de supraveghere. Romanii au realizat ca una dintre cele mai bune variante pentru a-si proteja business-ul, casa si familia, este achizitionarea unui sistem de supraveghere. Interviu cu general manager - www.skut.ro.

In oras sau in vacanta pot superviza in orice moment al zilei, locul de munca, copiii supervizati de bone sau batrani ce necesita supraveghere permanenta.Pentru a afla mai multe detalii despre acesta piata, dar si despre motivele de achizitionare si comportamentul consumatorului, am apelat la managerul general www.Skut.ro, un punct de referinta pentru magazinele de supravehere din Romania, George Croitoru.

  • Care este profilul utilizatorului de camere de supraveghere?

GC: Cand am pronit acest business, vanzarile cele mai mari au venit din sectorul B2B, reprezentat de companii mari, mici si mijlocii care voiau sa-si tina business-ul sub control,  sa isi supervizeze angajatii mai bine.  Cu timpul, insa, profilul consumatorului s-a schimbat. In prezent inregistram foarte multe vanzari in randul persoanelor fizice.  Decizia de achizitionare a clientilor nostri se bazeaza in special pe  nevoia de siguranta a casei si a familiei. Astfel ei isi achizitioneaza sistemul de supraveghere pentru a se proteja de hoti, pentru a supraveghea copiii lasati in grija bonelor, dar si persoane in varsta sau bolnave ce necesita o supraveghere permanenta.

  • Cum arata piata de sisteme de supraveghere in Romania?

GC:  In prezent este in curs de dezvoltare. Daca pana acum cativa ani, publicul nostru tinta era sectorul B2B, cu timpul ieftinirea sistemelor si simplificarea tehnologiilor au atras si segmentul persoanelor fizice. Incercam sa tinem pasul cu acest trend si sa ne adaptam oferta ca atare in ambele segmente, pentru a veni in intampinarea tuturor cererilor. La skut.ro oferta ampla a sistemelor de supraveghere, ofera oportunitate de achizitionare tuturor potentialilor clienti, atat cu un buget mai mic si cu unul mai darnic, precum si adaptat diferitelor nevoi tehnice.

  • Ce tipuri de sisteme de supraveghere exista pe piata?

GC:  Clientii pot alege intre sisteme de supraveghere bazata pe tehnologie IP, wireless dar si analogice. Imaginile sunt furnizate in internet prin intervediul DVR-ului sau NVR-ului, astfel clientul poate vizualiza la orice ora de pe tableta, telefon sau laptop ce anume se intampla, in locul supravegheat. Tehnologia IP este ofera un plus de calitate insa cu costuri ceva mai ridicate in comparatie cu tehnologia analogica. Tehnologia analogica este “un produs” de buget.

  • Ce sisteme de supraveghere ne recomandati in cazul bonelor si al asistentilor persoanelor bolnave?

GC:  Specialistii din cadrul magazinului nostru online, skut.ro, vin cu solutii pentru fiecare nevoie in parte.  In astfel de cazuri recomanda camerele de supraveghere cu sisteme IP wireless. Acestea prezinta o flexibilitate mai mare, pot fi mutate in diferite pozitii, nedepinzand de cablurile instalate in locatie. Spre exemplu camera Hikvision DS-2CD2Q10FD-IW poate fi controlata prin tableta sau telefon mobil, poate fi amplasata oriunde iar costul este unul accesibil. Camera are difuzor pentru sunet si permite miscarea obiectivului in 4 directii (sus/jos/stanga/dreapta).In cazul in care clientul doreste un sistem mai complex, cu mai multe camere, atunci recomadarea ar fi un NVR cu 8 canale tot Hikvision, care permite conectarea a maxim 8 camere IP wireless si stocarea imaginilor.

  • Care sunt asteptarile financiare atunci cand ne hotaram sa achizitionam un astfel de sistem de supraveghere?

GC:  Piata dispune de o gama foarte larga de sisteme de supraveghere. Preturile pot porni de la aproximativ 100 de Euro pentru un sistem simplu, cu o camera, dar pot ajunge pana la cateva mii sau chiar zeci de mii de euro pentru sisteme mai complexe. Pot spune ca magazinul nostru online, pune la dispozitia potentialilor clienti un serviciu de suport tehnic in alegerea produselor. Astfel, clientul isi prezinta nevoia iar specialistii nostri ii vor prezenta oferta potrivita din punct de vedere tehnic dar si in bugetul clientului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net