Ce a văzut „dincolo” un australian aflat în moarte clinică, timp de o oră și jumătate

Ultima actualizare:

Australianul Alistair Blake, de 61 de ani, a murit în ianuarie 2019, pentru 90 de minute. La propriu! Cât durează o partidă de fotbal, în mod obișnuit, inima australianului a încetat să mai bată.

A fost resuscitat de soție și de medici

Bărbatul a fost găsit căzut și cu inima oprită chiar de soția sa, Melinda. Femeia a chemat ambulanța și nu a stat pe gânduri, în așteptarea paramedicilor începând manevrele de resuscitare.

Citește și: Viața după moarte clinică. Victoria Lungu și-a vindecat traumele cu un ritual riscant. Detalii exclusive

Medicii sosiți la fața locului au continuat manevrele de resuscitare, însă Alistair Blake părea să fi pierdut șansa unei noi vieți. Abia când i-au fost administrate șocuri electrice, inima australianului a început să bată din nou. 

O oră și jumătate a durat întreaga procedură și imediat ce pulsul bărbatului a revenit, ambulanța l-a transportat la spital.

Vezi și: Mihai Onilă și-a deschis o clinică de terapii în Belgia. Iubita lui, Laura, a trecut prin moarte clinică

Practic, am murit pentru 90 de minute. Tot ce îmi amintesc e că m-am culcat sâmbătă seara, iar următorul lucru pe care l-am văzut a fost abia joi dimineață, în timp ce mă mutau de la Terapie Intensivă la secția de Chirurgie cardiovasculară. Mintea mea pur și simplu a blocat ceea ce s-a întâmplat între aceste două episoade”, a relatat Alistair Blake pentru publicația britanică Daily Star.

Cazul australianului a stârnit curiozitatea cunoscuților și nu numai, oamenii dorind să știe în ce a constat experiența sa, în cele 90 de minute, cât a fost mort. Din păcate, Alistair Blake le-a stricat fanteziile celor care visau la norișori și cântece la harpă sau experiențe extracorporale.

Nu rata nici: Halucinant! O femeie declarată moartă s-a trezit, în sicriu, la propriul parastas

Nu am văzut nimic! Nici o lumină puternică sau ceea ce se spune. Important e că sunt în viață și sănătos”, a concluzionat australianul.

După ce a fost internat timp de 12 zile în spital, Alistair Blake a fost externat și a devenit un om nou. Și-a schimbat viața, reducând numărul orelor, obiceiurile alimentare, preferând să facă sport și să petreacă mai mult timp cu familia sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Casa de marcat self scan - hipermarket FOTO Shutterstock
circul sidoli jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net