Ce afaceri are Ana Maria, fiica sotilor Geoana

Ultima actualizare:

Mircea Geoană și soția sa se pot considera doi părinți fericiți și împliniți. Au doi copii mari cu un viitor strălucit în față. Fiica actualului secretar general adjunct al NATO, Ana Maria are 27 de ani și o carieră impresionantă în Statele Unite ale Americii, acolo unde se ocupă de propriile afaceri.

Ana Maria Geoană are propria afacere, la doar 27 de ani
Ana Maria Geoană are propria afacere, la doar 27 de ani

Atât Ana Maria, cât și fratele ei, Alexandru au locuit o bună perioadă de timp în Statele Unite ale Americii, acolo unde Mircea Geoană a deținut titlul de ambasador la Washington. Deși a absolvit Școala Americană din București, Ana Maria a ales să se dezvolte profesional departe de România, în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Interviu familia Geoană! Ce mai face Mihaela, dragostea lui Mircea? 

Parcursul său nu a fost unul lin, iar fiica lui Mircea Geoană a activat în mai multe domenii până a reușit să-și deschidă propria afacere pe care o gestionează cu brio, în prezent. 

Ana Maria, fiica cea mare a soților Geoană, este nutriționist 

Tânără și dornică de a se face remarcată, Ana a cochetat pentru o scurtă perioadă de timp și cu lumea modei, însă a realizat că defilarea pe catwalk-uri nu era ceea ce-și dorea cu adevărat. A urmat apoi cursurile de medicină în cadrul Universității Pennsylvania, Philadelphia, dar și o perioadă în care a activat ca voluntar la Crucea Roșie.

Fiica lui Mircea Geoană a făcut cursuri de impresariat și marketing și a colaborat, pentru o scurtă perioadă de timp, cu o agenție de impresariat din Beverly Hills.

Vezi și: Mircea Geoană, dezvăluie avertismentul pe care i l-a adresat lui Vladimir Putin 

În anul 2019, cu un CV impresionant și cu un bagaj de cunoștințe pe măsura anilor pe care i-a petrecut învățând, Ana Maria a decis să-și deschidă propria afacere. Astfel, ea deține un site de nutriție și sănătate, pe care îl promovează pe rețelele de socializare.

Se pare că, în cele din urmă, a decis să îmbine pasiunea pentru nutriție și informațiile din domeniul medicinei pentru a activa ca medic nutriționist și a-i ajuta pe cei interesați să aibă un stil de viață activ și sănătos. 

Cine este logodnicul fiicei lui Mircea Geoană? 

De câțiva ani, Ana trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr de origine americană pe nume Garrett, iar în toamana anului acesta urmează să aibă loc nunta! Ana l-a cunoscut pe viitorul ei soț în timpul facultății pentru că făceau parte din același grup de studiu. Povestea lor a evoluat lin, iar Ana este nespus de fericită pentru faptul că urmează să se căsătorească cu bărbatul visurilor sale, după cum a mărturisit chiar ea. 

  „Am spus da bărbatului visurilor mele. Garrett, nu pot exprima în cuvinte cât de mult te iubesc, însă promit să-mi petrec tot restul vieții demonstrându-ți acest lucru. Sunt extrem de nerăbdătoare să-mi împart viața cu tine în această lume pentru totdeauna”, a fost mesajul prin care Ana și-a anunțat logodna. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net