Mircea Geoan─â dezv─âluie avertismentul pe care i l-a adresat Putin: ┬źAm r─âmas frapat┬╗

Mircea Geoan─â,┬áadjunct al secretarului general al NATO, a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, ,,Fain ╚Öi simplu", unde a vorbit despre provoc─ârile la care Rom├ónia va trebui s─â fac─â fa╚Ť─â din partea ru╚Öilor, ├«n contextul r─âzboiului din Ucraina ╚Öi a povestit despre avertismentul pe care i l-a adresat Vladimir Putin.┬á

BeFunky collage (5) jpg
Mircea Geoan─â dezv─âluie avertismentul pe care i l-a dresat Putin: ┬źAm r─âmas frapat┬╗

Geoan─â a relatat momentul ├«n care l-a ├«nt├ólnit pe Vladimir Putin ╚Öi a dezv─âluit ce i-a spus tiranul de la Kremlin, cu privire la alian╚Ťa Rom├óniei cu NATO ╚Öi Uniunea European─â. Politicianul rom├ón a r─âmas extraordinar de surprins, c├ónd a aflat c─â problema lui Putin nu este NATO, ci U.E. 

Cite╚Öte ╚Öi Fiica lui Mircea Geoan─â a fost cerut─â ├«n c─âs─âtorie de 1 Martie: ┬źA spus da celui mai bun b─ârbat┬╗

,,Da, M-am ├«nt├ólnit cu Vladimir Putin. Mi-a spus odat─â ┬źSuntem foarte nemul╚Ťumi╚Ťi c─â a╚Ťi intrat ├«n NATO, dar aten╚Ťie cu U.E-ul, c─â v─â transform─â ├«n colonie economic─â┬╗. ├Äncerca s─â ne conving─â c─â nu-i bine s─â intr─âm ├«n UE. Am r─âmas frapat. Eram convins c─â NATO este fr─âm├óntarea lor central─â.", a declarat fostul lider PSD. 

,,Trebuie s─â fim preg─âti╚Ťi pentru a face fa╚Ť─â unei ofensive ruse╚Öti"

Oficialul NATO este de p─ârere c─â situa╚Ťia actual─â de peste grani╚Ť─â va genera negre╚Öit ╚Öi un r─âzboi informa╚Ťional, iar ╚Ťara noastr─â va fi ,cel mai probabil, vizat─â, astfel c─â trebuie s─â fim preg─âti╚Ťi s─â ne confrunt─âm cu atacuri cibernetice din partea ru╚Öilor. 

Cite╚Öte ╚Öi Interviu Familia Geoan─â! Ce mai face Mihaela? Cum este via╚Ťa ├«n familia secretarului NATO

,,P├ón─â s─â ajungem la r─âzboi de gheril─â, vom avea r─âzboi tradi╚Ťional, pe l├óng─â el, r─âzboi de gheril─â, r─âzboi informa╚Ťional, r─âzboi cibernetic ╚Öi cred c─â aici trebuie s─â fim ╚Öi noi preg─âti╚Ťi pentru a face fa╚Ť─â unei ofensive ruse╚Öti ├«n spa╚Ťiul comunica╚Ťional ╚Öi probabil cibernetic." a men╚Ťionat Mircea Geoan─â.  

Politicianul a f─âcut o scurt─â analiz─â a conflictului de peste grani╚Ť─â ╚Öi a schi╚Ťat direc╚Ťia ├«n care va evolua r─âzboiul din Ucraina. Geoan─â consider─â c─â armamentul, primit de armata ucrainean─â din partea Occidentului, le-ar putea oferi un mic avantaj ├«n lupta cu ru╚Öii. 

,,Exist─â posibilitatea unui r─âzboi de gheril─â. Rezisten╚Ťa ucrainean─â s-a organizat, sunt atacuri, sunt acte de sabotaj. Faptul c─â ucrainenii au primit din partea unor alia╚Ťi occidentali artilerie de ultim─â genera╚Ťie, post-sovietic─â, cu raz─â mai lung─â de penetrare, cu precizie mai mare, le d─â un avantaj relativ, ru╚Öii au ╚Öi ei ├«n continuare destule resurse.", a mai ad─âugat acesta. 

,,Rusia nu și-ar permite un război cu NATO"

Mircea Geoan─â consider─â c─â este pu╚Ťin probabil ca Rusia s─â porneasc─â un r─âzboi cu ╚Ť─ârile NATO ╚Öi crede c─â o astfel de idee nu se aliniaz─â planurilor liderului de la Kremlin. Oficialul ╚Öi-a argumentat p─ârerea spun├ónd c─â NATO este clar superioar─â din punct de vedere al armamentului. 

Extinderea NATO ╚Öi a U.E a fost o decizie epocal─â ╚Öi pentru noi ╚Öi pentru polonezi. A fost una dintre cel mai importante decizii din istoria modern─â pentru ╚Ť─ârile noastre.

,,Rusia nu ╚Öi-ar permite un r─âzboi cu NATO, nici financiar, nici militar, adic─â dispropor╚Ťia de for╚Ťe este at├ót de semnificativ─â, economic vorbind. ╚Ü─ârile NATO reprezint─â mai mult de 50% din PIB-ul global. Din punct de vedere al cheltuielilor de ap─ârare, suntem efectiv o for╚Ť─â colosal─â. Nu este inten╚Ťia, nici interesul Rusiei pentru a ├«ncepe ceva mai serios cu noi.", a conchis Geoan─â, la podcastul lui Morar. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
ana crudu familie nunta jpg
foto2 viviana si fetele jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
livia graur familie jpg
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
probleme de sanatate batrani jpeg
calendar ortodox 2021 5 iulie sfantul cuvios atanasie athonitul png
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg