Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de 1 Martie: «A spus da celui mai bun bărbat»

Ultima actualizare:

Fiica lui Mircea Geonă, Ana, este în culmea fericirii, după ce a fost cerută în căsătorie de 1 Martie. Tatăl ei, secretarul general adjunct al NATO, ar fi cu totul de acord cu această uniune. 

Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de 1 Martie: «A spus da celui mai bun bărbat»
Fiica lui Mircea Geoană a fost cerută în căsătorie de 1 Martie: «A spus da celui mai bun bărbat»

Fiica lui Mircea Geoană, Ana, în vârstă de 26 de ani, a avut parte de unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale, căci a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, chiar de 1 Martie. 

Cei doi sunt împreună de cinci ani, iar propunerea din partea tânărului a avut loc într-o locație de vis. Tânărul a îngenuncheat într-un picior în fața Anei Geoană și i-a pus întrebarea la care tânăra a răspuns, entuzasmată, cu "Da". 

Ana Geoană a împărtășit momentul pe rețelele de socializare unde postat o serie de poze cu cererea în căsătorie, dar și cu imensul inel cu diamante primit de la viitorul soț. 

Fiica lui Mircea Geoană locuiește în SUA, iar partenerul ei, Garrett Cayton, este de asemenea de origine americană. Ana Geoană și Garret Cayton s-au mutat împreună peste Ocean, unde au de gând să-și întemeieze o familie. 

Familia Geonă susține decizia tinerei de a se căsători cu iubitul ei. Mihaela Geoană a postat un clip pe rețelele de socializare unde a anunțat că fiica ei se va căsători și s-a declarat încântată și a transmis, „A spus da celui mai bun bărbat".

Ana Geoană are o carieră de succes ca nutriționist

Ana Geoană are o carieră ca instructor de fitness și nutriționist, iar tânăra afișează pe rețelele de socializare un trup tonifiat, asemenea unei atlete. Tânăra a locuit în România în timpul adolescenței, când urmat cursurile Școlii Americane, apoi a plecat în SUA unde a devenit studentă la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Pennsylvania (Philadelphia).

Fiica lui Mircea Geoană a ales să se stabiliească în Los Angeles, California, însă ar putea locui și în alte părți ale lumi, întrucât vorbește la perfecție ale trei limbi în afară de engleză, și anume, franceza, italiana și spaniola. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net