Ce copac trebuie să plantezi în curte, în aprilie 2024, ca să ai noroc și bogăție în viață. Toți vecinii de la casă te vor admira

Magnolia este unul dintre cei mai frumoși arbori cu flori care înfrumusețează grădinile și parcurile, provocând emoție primăvara. În lume, există aproximativ 200 de specii de arbori și arbuști de magnolie. În anumite culturi, florile de magnolie au o semnificație aparte, fiind extrem de apreciate.

Primavara copaci flori FOTO Shutterstock jpg

Copacul care îți aduce prosperitate și noroc. Magnolia a fost adusă în Europa în jurul anului 1740 și este un simbol al norocului, prosperității și al puterii. În plus, florile parfumate sunt de o frumusețe aparte, motiv pentru care oamenii se îngrămădesc să fotografieze cele mai frumoase magnolii din București.

Copacul care este un simbol al norocului

Magnoliile, semn al demnității și al perseverenței Foto: Facebook
Magnoliile, semn al demnității și al perseverenței Foto: Facebook

Conform legendei, magnoliile, semn al demnității și al perseverenței, era inițial dublă: o plantă externă și una internă, în forma unei stele, simbolizând inima și sufletul acesteia.

Magnoliile reprezintă senzualitatea și pasiunea, încrederea și frica. Unind cele trei elemente pe care copacul ce aduce noroc le are: flori, frunze și scoarță, înseamnă recunoașterea frumuseții și trăirea ei din plin. Frunzele întruchipează vindecarea și energia pozitivă, scoarța- capacitatea  de a rezista durerii și oboselii tipice a femeilor, în timp ce florile reprezintă senzualitate și pasiune.

Magnolia este una dintre cele mai vechi plante din lume. Pentru prima dată, a apărut pe Pământ în urmă cu peste 95 de milioane de ani și a rezistat chiar și după era glaciară. În 1688, Bannister a adus o plantă necunoscută înapoi în Anglia din America. Iar în în 1703, Charles Plumier a numit-o Magnolia în onoarea lui Pierre Magnol, un ilustru medic și botanist, director al grădinii botanice din Montpellier. Ani mai târziu, europenii au iubit-o.

Perioada de înflorire a magnoliei este întotdeauna deosebită. Florile au diverse forme: cele albe și parfumate în formă de stea, ideale pentru grădini mici, deoarece copacul nu trece de 150 de centimetri.

Magnolia înflorește vara și la începutul toamnei, iar în medicina chineză, scoarța este folosită pentru a trata durerea, diareea, tusea și problemele urinare, conform magnoliamoving.com

Ce copaci să mai plantezi în curtea ta

De asemenea, un alt arbust care te poate ajuta este ienupărul. Acesta este cunoscut pentru capacitatea sa de a ține la distanță energiile negative. Pentru asta, poți planta tufișul la poartă. Dacă o ramură de ienupăr este aprinsă în timpul unei certe, conflicutl se va stinge imediat.

Dacă plantezi măceș în curtea casei, familia ta va trăi în armonie, dragoste și fericire. Certurile vor sta departe de voi și veți avea parte doar de bucurii împreună. De asemenea, măceșul favorizează relațiile conjugale, întărind cuplurile căsătorite.

Și salcâmul este un copac pe care îl poți planta în grădină. Se spune despre salcâm că poartă doar emoții pozitive. Femeile care își doresc să devină mame, ar trebuie să planteze acest copac lângă casa lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net