Ce îi plăcea Prințesei Diana să mănânce „în secret”. Acest preparat nu-i lipsea din frigider!
Prințesa Diana a profitat din plin de privilegiul de a-și alege preparatele culinare. Un fost bucătar de la Palatul Buckingham a spus ce nu-i lipsea niciodată din frigider!

Prințesa Diana avea o gustare „secretă” / foto: Pinterest
Pe lângă îndatoririle obligatorii, să faci parte din Familia Regală Britanică înseamnă și a te bucura de numeroase privilegii. De la călătorii în jurul lumii și evenimente fastuoase, până la posibilitatea de a avea aproape orice își doresc, inclusiv mâncărurile preferate, pregătite de angajați.
Regretata Prințesă Diana a profitat din plin de statutul său, bucurându-se și de preparatele ei preferate. Mai mult decât atât, Mervyn Wycherley, fost bucătar la Palatul Buckingham timp de 33 de ani, a dezvăluit că din frigiderul ei nu lipsea niciodată un anumit fel de mâncare. Să fi fost celebra plăcintă englezească sau mușchiul de vită Wellington?
Preparatul care nu îi lipsea Prințesei Diana din frigider
Ei bine, nu o să-ți vină să crezi ce se găsea mereu în frigiderul Prințesei Diana! Nu era vorba despre vreun preparat sofisticat sau o gustare dulce, greu de pregătit, ci despre un fel de mâncare îndrăgit și de mulți români.
Potrivit lui Mervyn Wycherley, Prințesei Diana îi plăcea să mănânce… cotlet de miel rece: „(În bucătăria Palatului Buckingham) era un frigider mic, iar eu obișnuiam să îi las preparate care îi plăceau, cum ar fi cotletul de miel rece”, a spus bucătarul într-un interviu pentru publicația „The Sun”.
Mai mult decât atât, un alt fost angajat al Palatului Buckingham a povestit, în același interviu, că Prințesa Diana obișnuia să meargă adesea în bucătărie între mesele principale, pentru a se bucura de gustarea ei „secretă” și pentru a petrece timp alături de personal, pe care îl considera „parte din familie”.
Ce alte mâncăruri prefera Prințesa Diana?
Pe lângă cotletul de miel rece, Prințesa Diana avea și alte preferințe culinare. Fostul ei bucătar personal, Darren McGrady, a povestit pentru „Reader's Digest” că obișnuia să mănânce adesea ardei grași umpluți cu dovlecei, ciuperci, parmezan și mozzarella, iar la capitolul dulce prefera budinca americană și Crème Brûlée cu stafide.