Ce înseamnă atunci când te visezi căzând în gol. Explicația te va face să iei măsuri imediat!

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată în viață să visezi cum cazi în gol sau că poți să zbori, dar nu ai știut care este semnificația acestui vis. Dacă ai trăit o astfel de situație, atunci acest lucru arată despre tine faptul că treci printr-o perioadă extrem de dificilă sau că anticipezi numeroase greutăți în viitor.

Interpretarea viselor este cu mult mai complexă decât cred oamenii Foto: Shutterstock
Interpretarea viselor este cu mult mai complexă decât cred oamenii Foto: Shutterstock

Visul căderii în gol anunță schimbarea

Acest tip de vis este de obicei legat de vremuri de schimbare în viața noastră, ceea ce poate fi văzut ca o alertă din partea subconștientului nostru care încearcă să ne avertizeze cu privire la anumite situații. 

Aceste avertismente sub formă de vis ar putea foarte bine să ne atenționeze asupra unor momente și atitudini pe care trebuie să le transformăm pentru a putea ieși din această cădere sau pentru a face față consecințelor acesteia. Există diverse interpretări, deoarece aceste vise și semnificații vor depinde în general de specificul situațiilor, scrie libertatea.ro.

Visul apare, în special, în adolescență

Dacă ai trăit vreodată senzația de picaj în gol, înseamnă că ești foarte stresat, dar nu știi încă cu exactitate care este freamătul ce zace în tine.

Grijile te copleșesc, iar subconștientul îți transmite prin astfel de vise că trebuie să revii cu picioarele pe pământ și să identfici cauza reală a problemelor tale.

În astfel de situații, una din soluții este meditația, aplecarea spre spiritualitate, reconectarea cu natura și îndepărtarea de situațiile și persoanele toxice.

De ce poți să visezi că vei cădea în gol

Într-o altă interpretare, visele în care cazi înseamnă ca ești (te simți) lipsit de gândurile pozitive de încredere în tine, siguranță și stabilitate a existenței tale. Nu ești sigur de postura sau statutul tău într-o anumită circumstanță ori relație umană (de cuplu).

Ce înseamnă dacă te trezești înainte de impact 

Trezirea înainte de impact este poate cel mai frecvent dintre aceste tipuri de vise. În general, este legat de situațiile stresante și neliniștitoare în care ne aflăm. Ne putem afla în situații pe care nu le putem controla și ne este teamă să nu ne pierdem în ele.

Ce înseamnă dacă simți impactul căderii

Este posibil să trăim situații neclare, implicate în fantezii și realități paralele, pe care trebuie să începem să le depășim și să ne confruntăm cu realitatea. Subliniază faptul că trebuie să dăm dovadă de mai multă responsabilitate în acțiunile și reacțiile noastre.

În acest sens, va fi necesar să luăm în considerare ideea de a începe să acționăm cu o reală maturitate și responsabilitate în viața noastră. Anumite situații în care vom fi implicați vor fi dovada atitudinii noastre față de viață.

În acest fel, trezirea căderii ne aduce la conștientizarea a tot ceea ce se întâmplă, cădem din aceste situații iresponsabile cu care ne înconjurăm. Fără a uita că vom avea mereu posibilitatea de a schimba și modifica ceea ce este negativ în noi.

Poți să visezi că vei cădea în gol cu mașina

Visul de a cădea în gol în timp ce conduci o mașină poate avea legătură cu unele nesiguranțe în care te afli cu privire la pierderea controlului asupra unor situații importante din viața ta. S-ar putea să te confrunți cu situații în care nu ai în prezent nicio șansă de a schimba lucrurile, iar acest lucru duce la pierderea controlului asupra acestui scenariu.

Dar dacă, dimpotrivă, nu tu ești cel care conduce, ci ești copilotul, trăiești conștientizarea unor situații în care ai fost prins în părerile și așteptările celorlalți. În acest sens, nu ai reușit să te confrunți și să preiei controlul asupra multor lucruri din jurul tău, pentru că le-ai lăsat în mâinile altcuiva.

Ce înseamnă când te visezi căzând în gol și mori

Un astfel de vis este foarte privat, deoarece nu numai că simți acea cădere care este de obicei înfricoșătoare, dar îți pierzi și viața. Dar dacă ne gândim la sensul vieții și al morții, nu ar trebui să îți faci griji, ci să te ocupi, în acest caz, de o transformare.

Atât viața, cât și moartea reprezintă tranziții de la noi etape. Tocmai acest lucru ne ajută să mergem mai departe în noile etape ale vieții noastre, acestea putând fi marcate de multă bucurie și succes. 

Visezi că ai căzut în gol și că ai supraviețuit impactului

Este posibil să trecem prin situații pe care trebuie să le înfruntăm și de care ne este teamă. Visul de a cădea în gol și faptul că ai supraviețuit impactului înseamnă că subconștientul nostru stabilește că avem de rezolvat niște probleme nerezolvate. De fapt, avem ceva în interiorul nostru pe care trebuie să îl rezolvăm.

Dacă, în ciuda acestui fapt, nu ești sigur despre ce este vorba, poate că trebuie să îți iei ceva timp pentru tine și să te gândești singur, poate din meditație. Nu este vorba întotdeauna despre situații obiective din mediul tău înconjurător, ci despre propriul tău interior. Acest tip de vis ne invită, de obicei, să ne depășim temerile.

Visezi că vezi pe cineva căzând în gol

Este posibil să percepem o persoană foarte apropiată de noi care este înconjurată de mari conflicte, iar îngrijorarea noastră se reflectă în subconștientul nostru prin acest vis. În așa fel încât să percepem o anumită responsabilitate pe care vrem să ne-o asumăm fără să știm cum și pur și simplu suntem statici văzând cum apar astfel de situații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net